Westernová atmosféra ve svatební kolekci Jenny Packham

Westernová atmosféra ve svatební kolekci Jenny Packham

Jarní kolekce svatebních šatů značky Jenny Packham je místem míšení několika inspiračních vln. Ze západu přichází western, ze severu venkovský styl a z jihu bohémská idylka.  

Velkolepé zdobení střihově jednoduchých šatů zdánlivou svatební střízlivost vykompenzovalo. Byť v pozadí nebylo rozbouřené moře nebo francouzské paláce, i tak můžeme hovořit o oslavném pojetí svatebních šatů pro jaro 2017. Některé modely byly nekomplikované, jiné právě díky bohatě zdobeným svrchním vrstvám působily luxusně a propracovaně do posledního detailu. Kolekci Jenny Packham spojoval lehce rozšířený střih a kratičké rukávy, ty se staly základem pro všechny šaty. 

Prostředí světýlkami vyzdobené stodoly v pozadí s balíky slámy vykreslilo atmosféru přesně takovou, jakou si kolekce zasloužila. Modelka s volně rozpuštěnými přírodně hnědými vlasy a jednoduchým makeupem jako by si právě odskočila od povinností na statku a potají si ve stodole zkoušela svatební šaty. Tak působilo pojetí svatební kolekce Jenny Packham. Originálně a trochu nevšedně. 

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram