Young Versace S/S 2015

Young Versace S/S 2015

Atelier Versace na jaře odsouvá brokát stranou a dává přednost lehkým prodyšným materiálům luxusního designu a perfektních střihů, které vašim dětem dopřejí svobodu.

Young Versace Jaro/Léto 2015 ve své kolekci přináší dětem svobodu stylů luxusního designu. Dětská kolekce je náladová, hravá a elgentně sportovní.

Nové pojetí získávají kultovní barokní motivy, které na dívčích modelech působí někdy velmi odvážně. Na chlapeckých teplákovkách či mokasínách jsou spíše nenápadné, ale vypadají skutečně stylově. Na kolekci se nám líbí především její různorodost. Stylové sportovní kousky, ideální nejen ke sportovním aktivitám, ale klidně i na výlet do města, by neměly chybět ve skříni žádného dítěte.




Kolekce je jednoznačně inspirována stylem ulice ve všech svých podobách. Lehký denim se letos kombinuje s třásněmi a triky s motivy divokého západu, drží se městské rokové prvky jako koženkové bundy, chino kalhoty a minisukně. Dětská elegance dostává s jarem nový barevný rozměr. Pohodlné, avšak rafinované střihy s nevšedními výraznými tisky, jsou základ.






Náladovost v podání jasných i pastelových odstínů žluté, růžové a modré doplňují trendy vzory bohaté na  květinové potisky. Letos je oblíbený především motiv Flower Pop na košilích, šortkách i mikinách či motýli v jasných barvách, jako je růžová, oranžová či fuchsiová.




Zdroj: minitrendsandco.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram