Z druhého castingu České Miss 2015 vzešla čtveřice dívek

Z druhého castingu České Miss 2015 vzešla čtveřice dívek

V pořadí již druhý veřejný casting do letošního ročníku soutěže krásy Česká Miss 2015 je již za námi. Známe další postupující semifinalistky.

Podobně tak jako tomu bylo v pondělí v pražském obchodním centru Chodov, se včera 25. listopadu v českobudějovickém nákupním centru Géčko rozhodovalo o dalších semifinalistkách České Miss 2015, které se tak připojí k desítce dívek z prvního castingového dne.

Centrální část nákupního centra se proměnila na jeden den v přehlídkové molo, kde se postupně představilo 44 odvážných dívek z Jižních Čech a okolí, z nichž pouze čtyři získaly právo účasti v semifinále, které proběhne ve Špindlerově Mlýně.

Hojný počet uchazeček o letošní titul české královny krásy opět stěžoval práci odborné porotě, která dostála jistých změn v obsazení. Všech 44 dívek prošlo nejen odborným hledáčkem patronky soutěže a ve druhém castingovém kole, také předsedkyně poroty Ivy Kubelkové, ale také úřadující České Miss 2014 Gabriely Frankové či její kolegyně Terezy Budkové. Trojici modelek pak doplnila již známá zpěvačka Elis, která také společně s moderátorem Petrem Vágnerem, plnila svým profesionálním projevem doprovodný program.

A koho že vlastně odborná porota do semifinále České Miss 2015 poslala? Dozvíte se hned.

Do semifinále České Miss 2015 z druhého castingu postupují:

 

 
                                           Tak co říkáte Jihočeškám?                            

Pokud jste snad doposud nenatrefili na svou favoritku, pak nezahazujte flintu do žita. Veřejné castingy totiž pokračují i dnes 26. listopadu v Ústí nad Labem a pokračují až do neděle 30. listopadu, kdy se výběrové kolečko vrací opět do Prahy, přesněji tedy do Centrumu Černý Most.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram