Zábavná business móda v Pre-Fall kolekci Escada pro rok 2015

Zábavná business móda v Pre-Fall kolekci Escada pro rok 2015

Pre-Fall kolekce Escady nás velice zaujala. Už jen proto, že je obrovskou inspirací na kancelářskou módu s elegancí, důvtipem a zábavou! 

Pre-Fall kolekce 2015 je plná kalhotových kostýmu, overalů a celkově business módy. A to v takové formě, že byste v kanceláři nejraději i spaly. Šatů tu najdeme poskromnu. Hlavní slovo totiž mají kalhoty různých střihů a všech délek. Tříčtvrťáky vypadají skvěle málokdy a Escadě se to rozhodně podařilo. V kolekci najdeme i lesklé pláště - to když zrovna počasí nepřeje. 

Kancelářská móda je tady pojatá opravdu zábavně. Výrazné přesto nenásilné vzory na pláštích, topech i sukních - ty jsou ale nejméně ke kolenům. Kalhoty tentokrát vypadají opravdu elegantě - společně s jehlovým podpatkem a ze správného poutajícího materiálu jsou tím pravým, aby vás vaše business outfity rozhodně bavily. 

Přeci jenom v kolekci vidíme i nějaké šaty. Co se týče těch krátkých - i ony jsou určeny pro každodenní nošení, dají se skvěle kombinovat se všemi barvami dané kolekce, ale i se spoustou dalších. Skvěle vypadají všechny modely v královsky modrém vzoru. A pokud byste se chystaly na firemní večírek (nebo červený koberec), Pre-Fall kolekce 2015 vám nabídne i dlouhé šaty - neméně elegantní a jednoduše famózní!

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram