Zac Posen F/W 15-16

Zac Posen F/W 15-16

Nekonečná elegance v podání Zaca Posena pokračuje, a Posen se stává čím dál tím poznatelnějším. U nové kolekce se tentokrát můžete těšit na sytý odstín červené a mechově zelené.

Každá přehlídka Zaca Posena je zároveň i představením. Skvělé vystoupení předvedl Zac i tentokrát - svou prudce elegantní tvorbu zakončil ruku v ruce se stále půvabnou ,,veteránkou" modelek, Naomi Campbell. S tou se Zac prošel až na samotný konec přehlídkového mola, a závěr svého spektáklu si užil plnými doušky.

Přehlídka nových kousků pro sezónů Podzim/Zima 2015-2016 nám jasně naznačila, že Zac Posen se zajímá o praktické i ženské potřeby každé své klientky. Umí navrhnout kolekci, jež obsáhne celý den jeho múzy - od té doby, co vstane, do té doby, kdy se prochází po červeném koberci. Večerní róby tak na přehlídkovém mole střídaly kabátky, byznys kalhoty a sáčka. Dlouhých rób ale bylo přeci jen nejvíce, a toho si ceníme, máme je u Zaca nejraději.

Posen nekombinoval jen oblečení pro různé přiležitosti, ale hrál si též s materiály - mohutnou kožešinou a splývavým saténem dlouhých sukní.

Foto: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram