Začaly módní přehlídky pánského jarního oblečení 2017

Začaly módní přehlídky pánského jarního oblečení 2017

Pánské módní přehlídky pro sezónu Jaro/Léto 2017 odstartovaly. Co zatím stihly naznačit o další sezóně?

E. TAUTZ

Značka E. Tautz nejvíce ze všeho potěší příznivce největšího světového sportu - fotbalu. Inspirovala se totiž hráčskými dresy a představila jarní kolekci, v níž se hojně objevovaly fotbalové trenýrky. Ty v kombinaci s koženými pásky a nejrůznějším provedení košil působily naprosto rozdílně než na trávníku. To samozřejmě nebylo vše, E.Tautz fotbalovou tématiku namixoval se znaky 80. let a kolekci dodal šťávu proužky na trikách i pleteninách. 

J.W.ANDERSON

Návrhář na svém Instagramu dal vědět, že jako malý četl Malého prince a v jeho jarní kolekci je zřejmé, že tato kniha v něm zanechala stopy. Rozhodně se stala předlohou několika jeho modelů aktuální kolekce. Bezpochyby otevírací look lesklého rudého pláště s velkými leteckými brýlemi hovoří jasně. Z odlišného pohledu bylo oblečení k návrháři naprosto typické. Podivné. Setkali jsme se s neforemnými modely, iversized střihy, neobvyklými kombinacemi barev i délek. 

WALES BONNER

Minimalismus je tím prvním, co nám naskočí v hlavě při zhlédnutí prvních modelů návrháře Walese Bonnera. Co se barevné palety týče, prvním dojmem se určitě nemýlíme. Později během přehlídky se k nám ovšem dostávají looky mnohem složitější a tak se o jednoduchosti už mluvit nedá. Designér si vyhrál zejména identitou mužství, když zkoušel, kolik toho mužská silueta vydrží pod náporem oblečení, které by za jiných okolností oblékly třeba i ženy. Důležitým faktem na závěr je, že Bonnerovi je teprve 25 let, ale už dokázal získat British Fashion Award, která poukazuje na jeho výjimečný talent. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram