Začíná předprodej skipasů na zimu 2020/21

Začíná předprodej skipasů na zimu 2020/21

Špindlerův Mlýn připravil pro svoje fanoušky nejen nabídku skipasů za nejvýhodnější ceny, ale i celou řadu novinek, které zatraktivní lyžování a pobyty v těchto resortech. Věrnostní program GOPASS přichází zároveň s horkou novinkou – v jeho nabídce nově přibyla další zajímavé střediska v Rakousku a v Itálii!

Zdroj:skiareal.cz

Předprodej skipasů bude v současné situaci spolu s dynamickými cenami důležitým prvkem řízeného manažerování prodaných lístků a vytíženosti středisek v daném termínu.

„Začátek prodeje je příležitostí, kdy si lyžaři mohou nakoupit skipasy na kterýkoliv termín v sezóně za nejlepší ceny. Lyžaři ve Špindlerově Mlýně ví, že skipasy prodáváme za flexibilní ceny, tedy stejně jako v případě letenek platí, čím dříve nakoupí, tím lepší cenu mohou získat. Uvědomujeme si i současnou situaci, a právě proto doplňujeme při nákupu takové garance, aby každý, kdo se rozhodne naplánovat si lyžování, tak to mohl udělat bez obav a v případě jakýchkoliv omezení lyžování změnit podle toho, jak mu to bude vyhovovat,“ vysvětlil René Hroneš, ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn.


Zdroj: skiareal.cz

Fanoušci lyžování určitě ocení také uvolnění storno podmínek. Díky tomu mohou v případě potřeby využít možnost bezplatného storna skipasů do 23. prosince.

Horská střediska provozovaná společností Tatra Mountains Resort se na zimu připravují naplno a v současnosti jsou nastavená na příchod dlouhodobějšího ochlazení, které chtějí využít na zasněžování a přípravu sjezdovek pro lyžaře. „Začátek lyžování ve Špindlerově Mlýně je naplánovaný na 12. prosinec, na Ještědu bychom sezónu společně s novou sjezdovkou Nová Skalka rádi otevřeli 26. prosince. Na Slovensku máme naplánovaný začátek lyžování o něco dříve – už 4. prosince by mělo první lyžaře přivítat Štrbské Pleso ve Vysokých Tatrách a také největší a nejmodernější středisko na Slovensku – Jasná.

Následně bychom chtěli v závislosti od povětrnostních podmínek a COVID situace postupně otevírat další střediska – Mölltaler Gletscher 7. prosince, Tatranská Lomnica 12. prosince, Szczyrk 18. prosince, Ankogel 19. prosince. Ve všech střediscích věnujeme kromě přípravy sjezdovek velkou pozornost také preventivním opatřením, abychom mohli eliminovat jakékoliv rizika a dopřát lyžařům co nejbezpečnější lyžování,“ doplnil marketingový ředitel TMR Juraj Chovaňák.


Zdroj: skiareal.cz

Velkou novinkou zimy 2020/21 v GOPASS systému bude rozšíření nabídky o šest nových středisek. Lyžaři se mohou těšit na populární resort v italských Dolomitech – Drei Zinnen, v Rakousku kromě Čechů už dobře známého ledovcového střediska Mölltaler Gletscher a jeho sesterského střediska Ankogel Mallnitz přibudou v nabídce další střediska: Grossglockner Kals-Maltrei, Heiligenblut, Innerkrems, Silian a St. Jakob. V online nabídce budou k dispozici jeden až šestidenní skipasy do těchto středisek za nejvýhodnější ceny. „Dohromady tak GOPASS nabídne 489 kilometrů sjezdovek ve čtrnácti lyžařských střediscích v pěti evropských zemích. V případě nových středisek se jedná o obchodní spolupráci s jejich provozovateli, s kterými jsme se dohodli na online prodeji skipasů prostřednictvím našeho GOPASS. Lyžaři tak budou mít možnost zalyžovat si vždy tam, kde budou aktuálně ty nejlepší podmínky. Mohou tako objevovat Tatry, Krkonoše, Beskydy, Alpy i Dolomity,“ uvedl předseda představenstva TMR Igor Rataj.

Nejznámější české lyžařské středisko Špindlerův Mlýn připravilo na zimu 2020/21 novinky pro lyžaře a turisty. „Jsme v závěrečné fázi dohod s partnery na tom, abychom ve Svatém Petru mohli navázat na historii snowparku. Ten by měl být k dispozici snowboardistům a Freestyle lyžařům od začátku zimu až do konce sezóny. Na Hromovce připravujeme zase výstavbu poloprofesionální skicrossové tratě, která stejně jako snowpark dopřeje hodně adrenalinu a zábavy všem fanouškům lyžování,“ vypočítává nejatraktivnější novinky před zimou 2020/21 ředitel střediska René Hroneš.

Kromě jednodenních a vícedenních skipasů na zimu 2020/21, které jsou v nabídce od 18. prosince 2020, mají lyžaři ještě do konce listopadu možnost zakoupit si i celosezónní skipas Chytrá sezónka platný ve středisku Špindlerův Mlýn.

Chytrá sezónka Špindlerův Mlýn nabízí možnost lyžovat ve středisku v průběhu celé sezóny s výjimkou výlukových dní (27.12. – 3.1.) a večerního lyžování. Tato sezónka je k dispozici do konce listopadu za akční cenu 8190 Kč.

Šikovná sezónka PREMIUM nabízí 183 km sjezdovek, 8 středisek, 4 země. Šikovná sezónka Premium platí celou sezónu ve střediskách Špindlerův Mlýn (ČR), Jasná (SR), Tatranská Lomnica (SR), Štrbské Pleso (SR), Starý Smokovec (SR), Szczyrk (Polsko), Mölltaler Gletscher (Rakousko), Ankogel (Rakousko), kromě dvou výlukových dnů v průběhu World Cup (6.3. – 7.3. 2021) ve středisku Jasná. Platí také během večerního lyžování ve střediscích Jasná, Špindlerův Mlýn a Szczyrk – SON. Bonusem je patnáctiprocentní sleva v provozovnách Motion a gastro na svahu. Šikovná sezónka PREMIUM je do konce listopadu k dispozici za akční cenu 11 190 Kč.

Zdroj:skiareal.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram