Začínající mladá módní návrhářka Jana Řezáčová

Začínající mladá módní návrhářka Jana Řezáčová

Už nějakou dobu se módní návrhářka Jana Řezáčová snaží vybudovat něco kvalitního a luxusního pod novou módní značkou Janine.

Jmenuje se Jana Řezáčová a je studentkou Vysoké školy  designu a grafiky. Ke studiu si založila vlastní značku Janine, která se věnuje extravagantním a originálním bomberům na míru.

 

Snaží se dělat módu jinak, tak, aby se odlišovala od klasického fashion, které vidíme každý den na ulicích.
Každá navržená bunda je originál. Jana se snaží mít s klientem osobní vztah, aby konkrétní bunda nebyla jen kus oblečení, ale součást osobnosti.

 

Na své promo fotky jste si vybrala Marianu Prachařovou, proč zrovna Marianu? Jak se Vám s ní pracovalo? 
Proč Mariana Prachařová? Marianu obdivuji, jaký je člověk a čemu se v životě věnuje. Zároveň se mně i Oskarovi líbila do mého konceptu modelů. Tak jsem ji neváhala oslovit. Oskar Hes je mladý talentovaný herec, který odvedl také skvělou práci. Oba jsou profesionálové a skvěle se mi s nimi spolupracovalo. 

Kolekce November 2017


Kolekce November 2017. Materiál - Vyšívané hedvábí, hedvábí, barevná guma. Fotograf - Jiri Hosta Designer, modelka - Jana Janine Řezáčová

Jaké materiály používáte?
Používám velice kvalitní látky z Itálie, které nejsou vždy typické pro oblečení, ale používám je, a tím se i liším. Šiji z hedvábí, gobelínů, hedvábných brokátů a žakárů. Látky mají velký obsah bavlny, polyesteru, hedvábí rozdělené podle druhu a kvality. Gumy a zipy jsou také z Itálie. 

Děkujeme za krátký rozhovor

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram