Zajímavé typy podprsenek

Zajímavé typy podprsenek

Víte, že podprsenky se liší nejen velikostí, provedením a výztuží, ale také podle střihu a funkčnosti. Podle všeho existuje asi 29 druhů podprsenek!

Chcete mít skvěle vypadající dekolt? Tak musíte mít skvěle sedící podprsenku. Každá žena má totiž prsa nejenže jinak veliká, ale také jinak tvarovaná (tvar prsou se přitom ještě v průběhu života mění), právě proto potřebují rozličné podprsenky. Pozor však, není to ani tak o kráse podprsenky, ale o jejím správném střihu.

Podle všeho existuje asi 29 druhů podprsenek, mezi nejznámější patří tyto:

Podprsenka Push-up
Tento typ podprsenky patří k těm nejoblíbenějším na světě, nosí je ženy všech různých věkových kategorií i postavy. Push-up vám prsa pozvedne, stlačí k sobě, čímž vytvoří sexy rysku a opticky zvětší až o jedno velikostní číslo. Podprsenky jsou často vycpávány látkou, gelem anebo silikonem.

Podprsenka Bardotka
Druhým nejznámějším a nejoblíbenějším typem podprsenky je tzv. Bardotka. Jde o podprsenku balkónového typu s výztuží a ramínky, které můžete odepnout. Tato sexy podprsenka prsa pozdvihne a vystaví je na „balkon“ k obdivu všech.

Půlená podprsenka
Mnoho lidí si tuto podprsenku plete s balkonovou podprsenkou, ale zjevně se však od sebe liší. I zde sice obvykle naleznete vyztužené košíčky (není to však nutnost), ramínka má ale posazená blíže k pažím a nemá žádný push-up efekt.

Odlehčovací podprsenka
Odlehčovací podprsenka je ideální pro všechny ženy s velkými prsy. Podprsenky mají dostatečně široký obvod a v zádové části pak 3 a více háčků, vedle toho také i silnější nastavitelná ramínka. Košíčky vytváří dobrou podporu. Pozor však, tyto vysoké podprsenky se nehodí do příliš hlubokých výstřihů.

Sportovní podprsenka
Bez sportovní podprsenky by žádná sportující žena neměla udělat ani ránu. Mezi hlavní úkoly sportovní podprsenky patří prsa pořádně ukotvit a zabránit jejich samovolnému pohybu, aby nedošlo ke zcela zbytečnému zpřetrhání prsních vazů.

Zdroj: luxusnipradlo.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram