Zákulisí focení kampaně RILASTIL

Zákulisí focení kampaně RILASTIL

Přinášíme vám exkluzivní možnost nakouknout společně s námi a se špičkovým vizážistou Pavlem Kortánem do zákulisí focení reklamní kampaně. 

Obvykle vidíme až výslednou práci. Fotografii, výrobek či módu v jakémkoliv pojetí. To co stojí za jejich zrodem, ví jen vybraný tým lidí a málokdo si umí představit, kolik práce to obnáší. Magazín Móda ve spolupráci s Pavlem Kortánem vám přináší report, jak takové focení vypadá z druhé strany. Tedy v zákulisí.

O Pavlu Kortánovi jsme vás nedávno informovali ve spojení s křtem kalendáře značky Korff. Tento make-up specialista a vizážistický kouzelník si může připsat širokou škálu zajímavé spolupráce ve svém oboru a tak jsme si nemohli vybrat povolanější osobu.

V našem videu vám Pavel představí kosmetiku, na kterou nedá při své práci dopustit. Italská značka Rilastil je na trhu již více než 80 let a na světlo světa ji přinesl profesor Domenico Ganassini jako farmaceutickou společnost. Značka přišla se zásadní revolucí v roce 1972 a od té doby je Rilastil tím, jak ji můžeme poznat i dnes ve více jak 60 zemích světa.

Focení této kampaně se zúčastnily krásné ženy jako Hanka Kynychová či Gábina Dvořáková Bártová. Nechyběl ani sličný muž, model Jan Rejfek. Za objektiv fotoaparátu se postavil skvělý fotograf Petr Kozlík a vcelku tak vznikl tým sympatických a věčně se usmívajících lidí. I když je tato práce náročná, rozhodně se dá pojmout s úsměvem na tváři.

Ale teď už se nenechte rušit a podívejte se na sestřih videa ze samotného focení kampaně Rilastil…