Zalando – Láska nikdy nevyjde z módy

Zalando – Láska nikdy nevyjde z módy

Evropská platforma Zalando, která se zaměřuje na módu a životní styl, uvedla nedávno lokální kampaň „Láska nikdy nevyjde z módy“. 

   Zdroj: svolení zalando 2021

Tato kampaň je součástí globální kampaně „Tady s námi napořád“, která upřednostňuje životní hodnoty a vyzdvihuje diverzitu, inkluzivitu a respekt. Součástí této kampaně je mnoho lokálních kampaní vytvořených každou zemí zvlášť a jednou z nich byla například Generace V, která se zaměřila na talentované Vietnamce žijící v České republice. Mezi nimi byla například Bé Hà Nguyen, která je ambasadorkou Zalanda.

Cílem této kampaně je vyzdvihnout a navázat konverzaci o důležitosti diverzity, inkluze, respektu a přijetí mezi všemi věkovými kategoriemi. Všechny tyto hodnoty lidské společnosti by měly neustále setrvávat a lidé by měli o nich více mluvit. Jako moderní společnost 21. století bychom se měli navzájem respektovat a nemít předsudky, co se týče diverzity. A právě ani láska by neměla mít své meze, protože je zkrátka pro všechny z nás. 


                                                                                                      Zdroj: svolení zalando 2021
Kampaň dala prostor reálným lidem, kteří představují skutečné hodnoty. V této kampani se seznámíte s čtyřmi staršími páry a jejich osobními příběhy. Jaroslav Slunečko a Jaroslav Špaček zastupují v kampani diverzitu, Jana Heffernanová a Andrew Lee Davison inkluzi, Radana a Mahito Adachi přijetí a Pavla s Milošem Kubicovi vzájemný respekt. Jako součástí této kampaně vytvořilo Zalando sérii podcastů společně se svým ambasadorem Karelm Kovy Kovářem s názvem Oděni láskou. 

Láska hory přenáší 

 


Zdroj: svolení zalando 2021

Radana a Mahito se seznámili v Liberci, a to hned po revoluci. Jejich příběh je střižený jako z romantické komedie, byla to láska na první pohled. I přes jazykovou a společenskou bariéru jejich láska setrvala. Jsou spolu už 30 let a jejich pouto je důkazem toho, že láska překoná i velké kulturní rozdíly.