ZALANDO PŘEDSTAVUJE PRVNÍ ČESKOU KAMPAŇ ZAMĚŘENOU NA PÁNSKOU MÓDU. NECHYBÍ V NÍ ZNÁMÉ ČESKÉ TVÁŘE

ZALANDO PŘEDSTAVUJE PRVNÍ ČESKOU KAMPAŇ ZAMĚŘENOU NA PÁNSKOU MÓDU. NECHYBÍ V NÍ ZNÁMÉ ČESKÉ TVÁŘE

Konečně kampaň zaměřená pouze na muže! V popředí se známými českými osobnostmi. Ve stylovém hávu. Tohle se vám prostě bude líbit!

David Koller / foto Pavel Hejný se svolením Zalando

V cestě za lokální relevancí jsou tvářemi kampaně známé osobnosti jako aktuální ambasador Zalanda a rádiový a televizní moderátor Leoš Mareš, herec Jan Cina, zpěvák David Koller nebo také Vratislav Navara a polský model & MMA fighter Gamou Fall. Spot, jehož kreativní koncept pochází z dílny agentury Symbio, režíroval talentovaný Luboš Vacke, klíčové vizuály ke kampani nafotil několikanásobný vítěz Cannes Lions Pavel Hejný.

Jan Cina / foto Pavel Hejný se svolením Zalando

Kampaň vychází z dat výzkumné agentury Median, která zjistila, že 86 % českých mužů si myslí, že člověk by měl vždy vypadat dobře, ale pouze 21 % rádo nakupuje. Kampaň se tedy zaměřila na to, jak mužům dopomoci k tomu, aby se z nakupování stala příjemná činnost. Hlavní částí řešení jsou benefity, které online platforma přináší a které jsou pro muže důležité: pohodlné a rychlé objednání v mobilní aplikaci nebo na webu, široký výběr značek, mezi kterými nechybí ani ty udržitelnější, rychlé doručení, bezplatné vrácení nepadnoucího zboží a jednoduchá a bezpečná platba.

Leoš Mareš / foto Pavel Hejný se svolením Zalando

„Mám radost, že jsme mohli lokálně produkovat a být relevantní pro naše zákazníky v rámci pánské kampaně, ve které hrají známé osobnosti českého i polského trhu a že jsme v našem CEE regionu našli synergie. Jde o vůbec první příležitost vizuálně vyjádřit naši touhu stát se výchozím bodem pro módu pro každého – v tomto případě i pro muže, kteří jsou pro Zalando velmi důležitými zákazníky jak na českém, tak i na polském trhu,“ říká Dawid Pożoga, Market Lead pro Českou republiku a Polsko.

foto Pavel Hejný se svolením Zalando

foto: Pavel Hejný se svolením Zalando

Gamou Fall / foto Pavel Hejný, se svolením Zalando

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram