Zaměřeno na realitu : Emma Roberts pro spodní prádlo Aerie Podzim 2015

Zaměřeno na realitu : Emma Roberts pro spodní prádlo Aerie Podzim 2015

Aerie se již v minulosti vytáhlo s kampaní The real you is sexy na protest přílišnému retušování fotek a předkládání lidem pohled na "dokonalé" modelky. Svůj nápad obnovují s neretušovanou Emmou Roberts. 

S heslem I am #AerieReal se v podzimní kampani americké značky Aerie představuje půvabná sympatická herečka Emma Roberts. Aerie je americkou značkou spodního prádla, která se zaměřuje na cílovou společnost dívek a mladých slečen ve věku 15-25 let. Svou nabídku tak dokážou skvěle přizpůsobit rychle se střídajícím trendům v módním světě a především mladých lidí. O tom svědčí i jejich nová kampaň #AerieReal. 

 

Emma Roberts pózuje na reklamních fotografiích především v oblečení určeném na spaní, a my nemůžeme jinak než přiznat, že jí to opravdu sekne. S přírodním kouřovým líčením a jejími nádhernými blond vlasy nedbale sčesanými do vysokého drdolu se při polehávání na posteli směje do objektivu. Sama je ze spolupráce s Aerie nadšená: "Je mi velkou ctí, že mohu být součástí hnutí, které se snaží ženy ujistit, že být opravdový, neznamená být chybný. Být opravdová je totiž sexy a cool!"

 

Zdroj: ae.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram