Zaostřete na denim s Pepe Jeans London

Zaostřete na denim s Pepe Jeans London

Denim je hitem letošního roku a londýnská značka Pepe Jeans je mistrem ve výrobě oblečení z tohoto oblíbeného materiálu. Proto by denim neměl chybět ani ve skříních těch nejmenších.

Pepe Jeans London vyrazil s novou kolekcí jaro/léto 2014 určenou dětem do ulic Londýna. V této kampani bylo představeno oblečení především denimového stylu pro děti od 2 do 8 let. Můžete si všimnout dvou odlišných směrů, lehké nenucené módy pro každodenní nošení a módy s rebelským duchem.

Kolekce Pepe Jeans London se vyznačuje moderními tvary a liniemi, velkou roli hrají potisky. V letošní kolekci převažují světlejší barvy a originální designy s roztomilými detaily.

Svou veselou a temperamentní kampaní zůstala značka Pepe Jeans věrná svým britským kořenům. Na typických londýnských ulicích uvidíte rozesmáté děti ve starých automobilech v britském stylu. Během kampaně si užily skvělou zábavu v pohodlném trendy denimu, slunečních brýlích a s lahodnou zmrzlinou.

Fotograf Josh Olins a stylistka Claire Richardson se opět sešli, aby této kampani vnukli život a zdůraznili jí tak sílu mládí a městský charakter značky Pepe Jeans London.

A jak již bylo napovězeno, kolekce přináší perfektní denimové kousky pro holky i kluky, které jsou maximálně pohodlné i při celodenním nošení. Velice nápadité jsou například puntíkaté dívčí jeansy či jeansy s miniaturními kvítky.

K jeansům se nejlépe hodí potištěná trika, spíše volnějších střihů. Značka Pepe Jeans letos vsadila na originální potisky s nádechem etniky. Nechybí také výrazné květinové vzory nejen na dívčích trikách a šatech, ale také na chlapeckých bermudách.

Opravdu kouzelné jsou pak trička, tuniky a šaty z jemných materiálů a propracovanými detaily. Nás uchvátila například tunika z kolekce Andy Warhol s potiskem a jiskřivými flitry. Z kolekce Andy Warhol je také tričko se zmrzlinou. A dalším úžasně roztomilým kouskem jsou bílé šaty s výšivkou.

Naprosto praktické a zároveň trendy nám přijdou také chlapecké plavky s vakem.

    

V kolekci Pepe Jeans London samozřejmě nechybí dětská obuv. A protože letos frčí espadrilky, neměly by v botníku nás a našich dětí chybět. Jako lehká a praktická obuv jsou espadrilky skvělým společníkem v horkých letních měsících.