Zapletené vlasy na den i na večer

Zapletené vlasy na den i na večer

Máte věčné dilema, jaký účes zvolit na večírek, večeři nebo do práce? Nechcete nosit pouze culík nebo jen obyčejně rozpuštěné vlasy? Připravili jsme si pro vás pár tipů, jaké účesy si vybrat!

Účes na den

Tyto účesy můžete vyzkoušet v jakémkoliv věku, ať už půjdete do školy nebo do práce. Vybrali jsme pro vás jednoduché, které zvládnete sama doma!

Drdol z copánku

Tento účes je velmi jednoduchý, i když to tak vůbec nevypadá! Předkloňte se, přehoďte si vlasy dopředu přes hlavu a zaplétejte vlasy, jako byste zaplétala normální copánek. Až dojdete k temeni hlavy, sepněte vlasy do culíku, zatočte a je hotovo!

Zapletený drdol

Pokud ráno vstanete později, než byste měla a nemáte čas na účes, který zabere moc času, vyzkoušejte zapletený drdol. Udělejte si po straně hlavy ledabylý cop a povytáhněte z něj velká oka. Potom vlasy sepněte do drdolu a vytáhněte z něj ještě malé pramínky vlasů.

Účes na večer

Zapletený culík

Tento typ účesu zabere víc času, ale výsledek opravdu stojí za to. Postupujte podle návodu, dělejte si malé culíčky, které rozdělujte na dva menší a postupně je vkládejte pod horní culík. Postup je jednoduchý, jen na účes musíte mít větší objem vlasů. Používejte malé gumičky v barvě vašich vlasů.

Ledabylý rybí cop

Rybí cop je vždy záchranou, hodí se jak na společenské události, jako jsou plesy, ale také se nemusíte bát si ho udělat i na večeři nebo klidně i na párty.  Můžete si udělat jednoduchý rybí cop, nebo ho více promyslet a udělat si cop třeba kombinovaný. Cop si udělejte na stranu a vytáhněte z něj pramínky. Bude objemnější a bude vypadat ležérně.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram