Zářijové obálky Vogue

Zářijové obálky Vogue

Zářijové covery jsou tím nejdůležitějším momentem pro každý časopis v módním průmyslu. Jak se s nimi popasovalo Vogue? 

Britský Vogue a Cara Delevingne

Britský Vogue to na nás zkouší se sportovní vlnou, což je jediná inovace, do níž se britská odnož pouští. Jinak zůstává u osvědčené modelky Cary Delevingne a fotografa Maria Testina. Líbí se nám barvy, líbí se nám font, jen té Cary je tak nějak až až. Pro hlavní stranu na září, měsíc  módy, jsme od Vogue UK čekali více...

Vogue Paris, Bella Hadid a Taylor Hill

Vogue Paris vsadil na adoraci Instagramu a generace, která se díky němu zviditelnila. Snaží se šokovat poloodhalenými snímky svých modelek Belly Hadid a Taylor Hill, ale není to ono. Vogue Paris vybral dobré modelky, ale vůbec nevyužil jejich dobrý potenciál. Další velká škoda na poli zářijových hlavních stran!

Vogue US s Kendall Jenner

Americké vydání zářijového Vogue je pro nás největším zklamáním. Je totiž naprosto předvídatelné a představuje sázku na jistotu. Taková vydání nejdůležitějšího měsíce roku v oblasti magazínů nás nebaví. Hlavní stranu s Kendall Jenner nezachraňuje ani editoriál uvnitř čísla. Dokonce se objevil i trefný názor, že na obálce je tak špatná fotka, že by si hlavní strana zasloužila více textu, aby se fotka trochu zakryla.

Vogue China s Frederikke Sofií a Ruth Bell

Frederikke Sofii se podařilo dostat se hned na dvě hlavní strany zářijových Vogue - této čínské a dále i německé odnože. Čínský Vogue to vždy rád přehání s hustotou textu na coveru, ale fotografie, ty má tentokrát opravdu dobré. Za koupi vám rozhodně stojí editoriál uvnitř čísla s oběma zmíněnými modelkami, který hraje na tu správnou podzimní notu.

Vogue Germany s Frederikke Sofií

Německý Vogue jde již několik měsíců po dobré cestě. Ten správný směr stvrzuje s hlavní stranou, která hraje na notu haute couture, ale s okázalostí to nepřehání. Dramatickou večerní róbu na hlavní stránce tlumí hlavní tvář zářijového čísla, Frederikke Sofie, která u Vogue začíná být čím dál tím populárnější.

vg_2.jpg

Vogue Australia a Selena Gomez

Se Selenou Gomez jsme se potkali už u červnových vydání Vogue, kdy si ji jako svou hlavní tvář vybral Vogue Brazil. Na brazilskou a exotickou notu hraje i australský Vogue, jenž sáhl po skvělých barvách i outfitech. Selena se nám v editoriálu líbí, jen škoda obálky, na tu si Vogue Australia měl vybrat trochu pohodovější fotku.

Vogue Russia s Irinou Shayk

Irina Shayk pózuje na hlavní straně ruského Vogue ve stylu Madonny. Má stejné vlasy, stejné výrazy, vyvolává stejný dojem. Cover Vogue Russia by se povedl a mohlo to být i lepší bez duhového titulku. Fotografie pro hlavní stranu je ale vybraná skvěle. Autory snímku je, jak už je u zářijových vydání zvykem, dvojka Alas a Piggott.

Vogue Portugal a Helena Christensen

Portugalský Vogue zcela vzdal boj o nejlepší styling měsíce a Helenu Christensen poslal na cover nahou. Jestli je to dobrý tah, nebo levná záležitost, ukážou až statistiky prodeje. Nám nejnovější portugalský Vogue připomíná tvorbu mnohem méně ikonických časopisů, než jakým je Vogue, a odstíny černobílé si dlouho pamatovat nebudeme.

Nizozemský Vogue a Vera Van Erp

Září je velmi špatným měsícem pro nizozemský Vogue, minimálně letos. Časopis absolutně nevyužil potenciálu své krásné rodačky Very Van Erp, obložil ji vrstvou (velmi žlutého) oblečení a stylizoval ji do něčeho, co vypadá jako mladší verze Yoko Ono. Tohle už vícekrát ne, prosím...

Bella Hadid a Vogue Japan

Co japonskému Vogue chybí na obálce, to dohání uvnitř čísla. Bella Hadid, o trochu méně známá sestra Gigi Hadid, je na hlavní straně taková nemastná, neslaná. Mnohem lepší byl její květnový cover pro turecký Vogue. Uvnitř japonského čísla jí to ale moc sluší v černých róbách od Armani nebo Rodarte. V zářijovém vydání najdete i editoriál s Irinou Shayk nebo naší rodačkou Hankou Jiříčkovou.

Foto: Instagram/Helena Christensen, visualizing fashion, vogue.co.uk, celebrityhive.com,
Vogue Germany digital edition, vogue.nl, facialady.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram