Zářivé šperky z luxusní kolekce Lanvin pro jaro/léto 2014

Zářivé šperky z luxusní kolekce Lanvin pro jaro/léto 2014

Módní dům Lanvin připravil úžasnou kolekci šperků pro jaro/léto 2014, plnou pro něj tak typické osobitosti a ženské smyslnosti. Naprosto fascinující jsou především promyšlené detaily!

Novou kolekci šperků Lanvin tvoří především výrazné masivní šperky. Unikátnost šperků Lanvin je dána originálním spojením použitých materiálů, jejich provedením a fascinujícími detaily.

Kolekce překypuje ornamentálním zdobením, nejčastěji v podobě kamenů nebo rytin. Neobvyklé až futuristické tvary jim vdechují jistou osobitost, kterou nenajdete nikde jinde.

Možná vás na první pohled samotný masivní šperk neuchvátí, ale na těle působí přímo famózně.

Smyslné spojení prvků silných řetězů a omotané stuhy je neobyčejně rafinované a ženské. Šperky Lanvin jsou opravdu promyšlené až do samotných detailů. Nejen nápaditost ale chytré řešení z nich činí něco víc než jen obyčejný šperk.

V kolekci najdeme několik opravdu zajímavých kousků. Náhrdelníky s fluorescenčními perlami v zelené, žluté a červené. Nebo naprosto úchvatné náhrdelníky inspirované Egyptem s motivem orla či skaraba, laděné do tyrkysové.

Šperky Lanvin si zamiluje každá milovnice uhrančivých, pestrých a odvážných doplňků, které lze nosit jak k elegantním, tak k ležérním outfitům.

 

Zdroj: lanvin.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram