Zasněná dívka Pavla Brejchy

Zasněná dívka Pavla Brejchy

S prvním zimním sněhem přináší Pavel Brejcha kampaň ke kolekci na právě probíhající sezónu Podzim/Zima 2015-16 v příběhu Zasněné dívky.

Zasněná dívka v příběhu fotografky Bambi Christa dokonale vystihuje náladu celé kolekce pro právě probíhající sezónu Podzim/Zima 2015-16 módního návrháře Pavla Brejchy, jenž ji představuje s prvním zimním sněhem.

Přes pole bílé zimou jít, spatřit jezero a les… Kolekce o sedmi siluetách, které Pavel Brejcha úspěšně prezentoval na loňské březnové edici MBPFW, ztělesňuje veřejnou intimitu ženy.

 

Hra tvarů a forem oblečení, to je jedinečný rukopis značky, kterou český designer stvořil a dovedl k dokonalosti totožné s tou, jež charakterizuje aktuální kolekci ve střízlivé barevnosti bílé a přírodní, ve které Pavel Brejcha pracoval s měkkostí, plochou a torzem oděvu. Kolekce mimo jiné přináší i vlněný kabát s konickým límcem, dlouhou vlněnou úpletovou vestu, svetr a vlněnou sukni a tunikové šaty z bavlněného piké.

„V této sezóně jsem pracoval s dlouhou, celkově zakrytou siluetou. V kontrastu k ní byl prvotním impulzem ke kampani absolutní pocit svobody a samoty v přírodě přikryté sněhem, kde na horizontu stojí žena v dlouhém těžkém kabátu, který se za ní sune jako věčný stín,“ komentuje kampaň Pavel Brejcha.

 

 

Foto: Bambi Christa
Koncept: Pavel Brejcha a Bambi Christa
Modelka: SuperAudrey

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram