Zasněná a romantická kolekce Delpozo jaro 2018

Zasněná a romantická kolekce Delpozo jaro 2018

Již desátá kolekce, která spatřila světlo světa na newyorském týdnu módy. Josep Font si dal opravdu záležet a vytvořil jedinečnou energii s optimismem.

Možná si návrhář nasadil tak trošku růžové brýle, když kolekci Delpozo jaro 2018 dával dohromady, ale nám se v jádru opravdu líbí. Hudba ladila k přehlídce, která se konala na Pier 59 v záři slunce. Pastelové barvy slibují krásné jarní i letní dny. Akvamarín a barvy jako ze sáčku bonbonů Bon pary nadnášejí celou kolekci do výšin, autor kolekce to nazval až náznakem esoteriky.

Jaká je tedy kolekce Delpozo pro jaro 2018? Swingová, pastelová, tylová, s ozdobenými úplety, s tunikami a sandály. Neonové barvy a korálky v různých podobách ukončují celý děj.

Španělská značka, která se prezentuje jako kolekce „prêt-à-couture“ je romantická a všemi možnými způsoby barevná. Její zákaznicí je žena, která důvěřuje, je odvážná, plná setkání a společenských událostí. Jako například Michelle Obama i Melanie Trump, které si od značky šaty koupily a na veřejnosti je nosily.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram