Zavřená kadeřnictví aneb první pomoc pro vaše vlasy

Zavřená kadeřnictví aneb první pomoc pro vaše vlasy

Zavřená kadeřnictví většinu žen trápí už několik měsíců. Máte nehezké odrosty, roztřepené konečky nebo zplihlé vlasy? Víme, jak tento problém vyřešit nebo alespoň částečně zamaskovat. Vše se dozvíte v dnešním článku.

zdroj: canva.cz

Protipandemická opatření většině z nás komplikují život. K tomu patří i několik měsíců zavřená kadeřnická studia a další podniky. Přemýšlíte, jak si rychle a snadno upravit vlasy? Jak zamaskovat nehezky odrůstající barvu nebo několik měsíců nestříhané konečky?

Kde hledat inspiraci?

Tento trend vznikl pro rychlou úpravu vlasů nejen do teplých dnů. Jaké je řešení? Zapleťte si vlasy! Nošení copánků je krásné nejen v létě, ale i v jarních dnech a mohou jej nosit všechny věkové kategorie. Inspirovat se můžete i u slavných žen jako je Kim Kardashian, Mary-Kate Olsen nebo Miley Cyrus, které copánky prostě milují.

zdroj: canva.cz

Počkejte na odborníky

Každá žena dnes bojuje se svým účesem a pokud nevíte, jak si sama nabarvit nebo ostříhat vlasy, tak to raději ani nedělejte. Mohlo by to mít víc škody než užitku a zničené vlasy za to určitě nestojí.

Použijte kanekalon nebo šátek

Na internetu jsou desítky tutoriálů, jak si můžete své vlasy upravit a zaplést. A nezáleží na tom, jak kvalitní vlasy máte, jestli jsou jemné jako pírko nebo pevné jako koňské žíně. Pokud si chcete vlasy prodloužit, stačí si koupit syntetický kanekalon, pomocí kterého si můžete krásně zaplést své copy. Výhodu je, že je velmi levný a dostupný na internetu. Na výběr máte barevný kanekalon nebo i přirozené odstíny vašich vlasů. Můžete si koupit jak vlnitý, tak rovný kanekalon nebo už s předem zapletenými dredy i copánky.

zdroj: canva

Kdo není nadšenec do umělých vlasů, může zvolit šátek nebo stuhu pro krásnější zapletení i vzhled. Můžete z vlasů i šátku vytvořit stylové drdoly nebo jen jednoduchý culík, kolem kterého ovážete šátek a konce necháte volné.

zdroj: archiv redakce

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram