Zazařte na letošních plesech v okouzlujících šatech

Zazařte na letošních plesech v okouzlujících šatech

Plesy, bály, večírky se známými a také obchodní banquety. Ať už vás během letošní plesové sezóny čeká jakákoli večerní událost, poradíme, jaké si na ni koupit šaty.

Dlouhé hladké sukně

Na opravdové plesy a důležité večerní společenské události byste měla obléci šaty dlouhé. Necítíte-li se na nekonečné vrstvy šifónu a dívčí výšivky či desítky krajek, vyberte si mezi modely s jednoduše střiženou sukní z hladkých materiálů. Mezi společenskými a plesovými šaty je takový výběr, že si zaručeně vyberete ideální střih pro vaši postavu i oblíbenou barvu. Plesová sezóna 2017 není o kompromisech. Nejsou totiž vůbec třeba! 

Romantické krajky

Pro něžné duše, které si pod pojmem plesové šaty představí krajkované modely plné ženskosti, nadchnou modely značky Chi Chi London. Jejich šaty pořídíte už okolo dvou tisíc korun a vyberete-li si barevně neutrální model, jistě ho unosíte ještě na několik dalších plesových sezón. Třeba odstín lila nebo baby pink jakoby volalo, že patří novodobé popelce.Budete jí právě vy?

Umírněná elegance

Především ženy, kterým už není ani dvacet ani třicet, se uchylují k decentnějším variantám společenských šatů. Áčkové sukně jim připadají moc dívčí, vzorované maxišaty mohou zdůrazňovat nedokonalosti postavy. Jak je známo, velkým vzorům je lepší se vyvarovat a spolehnout se na dovednosti tmavých odstínů. Ty zapnutím zipu postavu opticky zeštíhlí a přidají na společenské atmosféře. Kdybyste nebyla spokojena s odhalenýma rukama, přehoďte přes ramena kontrastní boa.

Nebo se chystáte spíše na párty?

Některé večerní události nejsou zase tolik seriózní, abyste musela obléci dlouhou večerní róbu. Pokud se chystáte na večírek s přáteli nebo jako host na maturitní ples, od vašeho outfitu se očekává, že bude tak akorát. Ani příliš společenský, ani málo. Vybírejte si mezi šaty s nabíranými sukněmi, které vytvoří krásnou ženskou siluetu, a nezapomeňte je doplnit vkusnými lodičkami. 

poshme.cz ; zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram