Zbavte se starých tenisek a udělejte tak radost mnoha dětem z dětských domovů

Zbavte se starých tenisek a udělejte tak radost mnoha dětem z dětských domovů

Zbavte se starých tenisek jednou pro vždy a věnujte je spolu s Footshopem a Vans dětem z dětských domovů!

Vánoce nejsou jen o dárcích pro nás, či naše blízké. Neměly bychom zapomínat ani na ty, co neměli dostatek štěstí na to, aby je mohli obdarovat ti, kteří jsou jim nejbližší, a proto jim nezůstává nic jiného, než se spolehnout na cizí lidi s dobrým srdcem.

Pokud máš doma náhodou pár tenisek, které už nenosíš, nebo jsi koupil špatnou velikost a jsi líný je prodat, tak je určitě nevyhazuj! Dones je k nám, my je darujeme na dobrou věc - dětem do dětských domovů a za každé tři darované páry přidá Footshop ve spolupráci se značkou Vans jeden další, zcela nový!

Také ale potěší, když si koupíš něco nového a obdaruješ sám sebe. Je ale něco krásnějšího, než obdarovat toho druhého? My ve Footshopu to velmi dobře víme a proto rozdáváme dárky všem, kteří se rozhodli přinést trochu radosti svým nejbližším. Pokud u nás nakoupíš dárky nad 2500 korun, obdarujeme i my tebe a budeš si moci vybrat leccos zpod našeho Footshop vánočního stromku.

Zastav se tento víkend 20. - 21. prosince v Bubenské 1 v Praze, kde se náš obchod promění v poslední předvánoční víkend na takzvanou sneakers gallery. V ní si budeš moci klidně nakoupit dárky až do pozdních nočních hodin a my tě za tvůj nákup pohostíme domácí kapustinicí či svařeným vínem. Aktuální informace najdeš na facebook eventu.

Zdroj: footshop.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram