Zdravé, lesklé a krásné vlasy nemusí být jen sen

Zdravé, lesklé a krásné vlasy nemusí být jen sen

Nová řada šamponů a kondicionérů SATINIQUE ™ s patentovanou technologií ENERJUVE ™ rozzáří vaše vlasy 

Společnost Amway přichází s novou kolekcí šamponů a kondicionerů SATINIQUE, které představují nové možnosti, jak rozzářit vaše vlasy a dát jim sílu. Kolekce vyvinutá na základě nejmodernějších vědeckých poznatků přináší patentovanou technologii ENERJUVE ™ společně s pečlivě vybranou směsí bylin a živin, jež vlasy revitalizují.

DALŠÍ RADY JAK NA VLASY

Exkluzivní patentovaný komplex ENERJUVE ™ obsahuje jedinečnou řadu posilujících lipidů, zpevňujícího kreatinu a látky 18-MEA (kyselina 18-methyleikosanová), což je přírodní složka vlasů, která zajišťuje jejich zdraví a lesk.
Vždy, když si vlasy barvíme, z jejich povrchu se může ztratit více než 80% této složky - navíc ji nelze přirozeně regenerovat. Komplex ENERJUVE ™ pomáhá 18-MEA obnovovat, a udržuje tak vlasy hebké a jemné. Účinný komplex proniká do jádra vlasů, soustředí se na známky poškození a vlasy opravuje a revitalizuje zevnitř i zvenčí. Pečující kůra unikátního komplexu ENERJUVE ™ kompenzuje přirozeně záporný náboj vlasů a výsledkem je doslova jejich nový život.
„Zjistili jsme, že lipidy a kreatin při posilování a opravě vlasů vzájemně spolupracují,” vysvětlil Lane Duvel, vedoucí vědeckých pracovníků v oblasti péče o tělo společnosti Amway.

Každý výrobek nové řady SATINIQUE navíc obsahuje směs bylin a živin, které dodávají  vlasům vitalitu a jsou pečlivě vybrány pro konkrétní typy vlasů. „Navíc se může kolekce pochlubit dvěma zcela novými jedinečnými vůněmi a moderním designem obalů, které mají ergonomický a snadno uchopitelný tvar,“ uvedla Ildiko Dikošová, ředitelka společnosti Amway Česká republika.

Vlasy suché, nepoddajné a krepaté (oranžová barva):
• Vyhlazující šampon SATINIQUE s hydratačním účinkem, 280 ml, doporučená maloobchodní cena 345 Kč
• Vyhlazující kondicioner SATINIQUE s hydratačním účinkem 280 ml, doporučená maloobchodní cena 365 Kč
Olej z ořechů kukui a provitamin B5 jsou zdrojem jemnosti, hladkosti a lesku. Přípravky hydratují suché, matné a nepoddajné vlasy a dodávají jim lesk.

Vlasy jemné, zplihlé, bez objemu (fialová barva):
• Šampon SATINIQUE pro zvětšení objemu vlasů 280 ml (doporuč. maloobchodní cena 345 Kč)
• Kondicioner SATINIQUE pro zvětšení objemu vlasů, 280 ml (doporuč. maloobchodní cena 365 Kč)
Lehounký olej z makadamových ořechů a sojové proteiny poskytují přirozený objem a provzdušnění pro zplihlé a ochablé vlasy bez života. Vlasy získávají tvar a jiskru.

DALŠÍ RADY JAK NA VLASY

Vlasy barvené, poškozené UV zářením či chemikáliemi (růžová barva):
• Šampon SATINIQUE pro barvené a poškozené vlasy, 280 ml, (doporuč. maloobchodní cena 395 Kč)
• Kondicioner SATINIQUE pro barvené a poškozené vlasy, 280 ml, (doporuč. maloobchodní cena 420 Kč)
• Revitalizační maska SATINIQUE pro barvené a poškozené vlasy, 240 ml, (doporuč. maloobchodní cena 720 Kč)
Výtažek z jadérek granátových jablek a hroznů jemně opravuje roztřepené konečky a chrání vlasy vystavené například UV záření či chemickému ošetření před ztrátou intenzity barvy. Složení bez sulfátů umožňuje déle udržet přirozenou barvu, kdežto u složení obsahujícího sulfáty je známo, že se barva rychleji vymývá.

Všechny typy vlasů, rychlá péče (zelená barva):
• Šampon s kondicionérem SATINIQUE 2 v 1, 280 ml, (doporuč. maloobchodní cena 395 Kč)
Olej z rostliny brutnáku lékařského společně s vitaminem E a provitaminem B5 poskytuje extra péči a hydrataci pro ty, kdo mají málo času. Šampon a kondicioner představují ideální způsob jak vlasy jemně očistit a zajistit jim vyváženou výživu, jsou šetrné pro každodenní používání.

Zdroj: amway.cz
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram