Žena v modelu JITKY KLETT má jedinečný styl

Žena v modelu JITKY KLETT má jedinečný styl

I vy jej naleznete! Nová módní kolekce Espiriti návrhářky Jitky Klett je souzněním emocí, energie a harmonie.

Módní návrhářka Jitka Klett nás ohromuje svou duchaplností, kterou v maximální možné míře vynaložila i při vytváření její nejnovější RTW kolekci určené sezoně podzim/zima 2016-17.

Kolekce Espiriti s sebou přináší emoce, energii a harmonii, jež se zde hravým způsobem vzájemně prolínají, přesně tak jak autorka od počátku zamýšlela. Prvotní myšlenkou módní návrhářky JITKY KLETT při vytváření kolekce pro podzim a zimu 2016-17 bylo poukázání na chaotickou atmosféru dnešní doby a důležitost pozastavení se nad vlastní existencí.

Návrhářka JITKA KLETT je celosvětově známá svým jedinečným stylem, jakým dokáže pojit módu s uměním, které přenáší do svých autorských limitovaných potisků látek a které logicky nepostrádá ani kolekce Espiriti, v níž se nechala inspirovat uměleckými díly malíře z blízkého východu Irfana Haidera Mirzy. Jeho jedinečná barevnost a technika jsou pak snadno rozpoznatelné na hedvábných topech či bavlněných šatečkách, které jsou jen počátkem kolekce, jejíž název vystihuje kontrast harmonie s chaosem.