Zeštíhlující triky, které doopravdy fungují

Zeštíhlující triky, které doopravdy fungují

Jak nejlépe zamaskovat nedostatky, a jak naopak vyzdvihnout přednosti? Máme pro vás několik jednoduchých triků, díky kterým bude vaše postava vypadat ještě lépe. 

zdroj: pinterest.com

Ve zdravém těle, zdravý duch. Myslíme, že trápit se každý rok jen před létem a číst všechny ty motivační články, jak nejrychleji zhubnout během měsíce a jak efektivně posílit břišní svaly během dvou týdnů, není úplně ta nejlepší cesta. Ale co si budeme povídat, vy to jistě víte. Je důležité se takovou cestou vydat a zůstat u ní celý rok a hned i ten další rok. Prostě pořád. Pak to jde vše snáze s větším klidem, pohodou, a především dobrou náladou. Chápeme ovšem i to, že jsou části našeho těla, které chceme občas zamaskovat, pokud na nich aktuálně pracujeme, anebo některé naopak vyzdvihnout. Dali jsme proto dohromady několik jednoduchých a osvědčených tipů, díky kterým své křivky ukážete jen v tom nejlepším světle.

Zavinovací šaty

Zavinovací šaty, zavinovací šaty a zavinovací šaty. To si budete pamatovat! Nic vám nepomůže více zvýraznit to, co chcete, a naopak schovat to, co chcete. Za touhle velkou věcí stojí módní návrhářka Diane von Furstenberg. A už celá desetiletí se stále v různých obměnách objevují v její kolekci.

zdroj: pinterest.com

Oversize

Trend, který také funguje už pěkných pár sezón. My ho tedy milujeme, ale musí se s ním zacházet opatrně. Účelem není zapadnout do oblečení, které bude o několik velikostí větší. Oblékněte své oblíbené šaty, ale přehoďte přes ně jen o něco větší sako. Nebo k mom jeans zvolte svetr, který bude oversized a přední díl zastrčte do džínů.

zdroj: pinterest.com

Monochromatický outfit

Taková sázka na jistotu. Pokud se tedy rozhodnete obléci se od hlavy až k patě do stejné barvy, nešlápnete vedle. Černá je asi první barvou, která nám vyvstane na mysli, ale nebojte se alespoň občas vystoupit z davu.

zdroj: pinterest.com

Džíny

To by byla kapitola sama o sobě, ale pokud byste si měla vybrat džíny, které jsou lichotivé opravdu pro téměř jakoukoli postavu, je to bootcut střih nebo zvonáče. Postupně se rozšiřující střih totiž vytváří dojem delších nohou. Pokud zvolíte ještě navíc k tomuto střihu džínů podpatky, na první a i každý další pohled vám zázračně prodlouží vaši postavu.

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram