Žhavé jarní novinky od Sisley Paris

Žhavé jarní novinky od Sisley Paris

Tradiční francouzská kosmetika a její jarní novinky vás zasvětí do tajů v péči o pleť, jak na bolavé a unavené nohy či jakou vůní okouzlit. Nasyslete si své Sisley Paris.

Na sklonku letošní obzvláště tuhé zimy francouzský specialista v oblasti kosmetiky vytahuje své zkrášlující, léčivé a svůdné trumfy, které by jisto jistě neměly zůstat jen tak bez povšimnutí.

Tvářičky jak ze sametu

Phyto-Blush Twist je barevná, krémová tvářenka. Je jemná jako pudrová tvářenka a zábavná jako Twist. Má zaoblený hrot pro snadnou a precizní aplikaci i bez zrcadla. Krémové složení s jedinečným smyslovým zážitkem se změní na prášek při kontaktu s pletí a dodává jí benefity obou textur: unikátní vyhlazení, sametový povrch pleti, pudrový vzhled a dlouho držící krémová textura. Nekomedogenní, obohacená o olej z kamélie a bambucký olej, které udržují hydrataci. Rozzářené odstíny dodají jemnou barvu na líčka a obohatí jas vaší pleti pouhým otočením.

Chůze jako na obláčku

Sisley rovněž představuje první zkrášlující olej, který zklidní pocit nepohodlí a dává lehkost a tonus nohou. Funguje jako drenáž - Remodeluje nohy - Zpevňuje tonus pleti a vyživuje.

Olej s výtažkem z bílého zázvoru na unavené oteklé nohy funguje i jako prevence, vhodná pro použití při cestování, dlouhých turistických túrách, pocitu unavených nohou, při dlouhém stání, nekonečném chození po obchodech a nákupech. Jemně parfemovaný olej s jedinečnou texturou přináší pocit zklidnění a příjemný pocit.

Na cestě do světa Izia, nové vůně inspirované jedinou růží

SISLEY IZIA je moderní, nový a všestranný parfém, jehož kouzlo se skrývá v okvětním lístku čerstvě rozkvetlé růže, která představuje hlavní složku této květinové vůně, kořeněné bergamotem a růžovým pepřem, o nějž se v srdci parfému opírá výtažek z vytrvalé byliny děhelu lesního. Po květinově bylinném gejzíru následuje kořenitý základ tvořený ambrou, pižmem a cedrovým dřevem, které působí posilujícím a harmonizujícím účinkem, což se může hodit nejen v zimě.