Žhavé léto ve stylu retro

Žhavé léto ve stylu retro

Vysoké teploty a vodní hladina vás stále více lákají do plavek, neměla byste však nic podcenit. Letošní léto u vody je ve znamení těch nejžhavějších trendů, mezi nimiž nechybí retro!

Hravé období plné slunce, písečné pláže a celá řada vodních sportů třeba i surfování je konečně tady. A na vás je, abyste toto teplé počasí oslavovala, jak jinak než u vody v trendy bikinách či stylových jednodílných plavkách, které jsou jedním z top trendů této sezóny.

VÍCE O PLAVKÁCH

Celkové plavky s nádechem retra jsou letos jedním z must-have kousků na vaši letní dovolenou. Nejvíce se budou nosit samodržící plavky. Pro pořádné řádění ve vlnách lze však ve většině případů přidat nastavovací šňůrku za krk.

Geometrické tvary nesmí chybět. Moderní pojetí a dobře zvolené umístění geometrických tvarů vytváří skvělé optické klamy, zeštíhlí pas, zvětší či zmenší prsa nebo boky. Jednoduše dokáží vykouzlít dokonalou siluetu.

Retro styl se promítá i do dvoudílných plavek, v kterých budete jednoznačně sexy. Vyšší pas spodního dílu a širší vrchní díl dává maximálně vyniknout útlému pasu, jehož efekt tyto plavky vytváří.

Zde se pojí hned dva trendy - 60. léta a květinové motivy zdobící například plavky Topshop, Miu Miu či Dolce & Gabbana.

  

Luxusní roztomilost přichází s kanýrem. Opět se vrací plavky na jedno rameno a působí velice smyslně. Kanýr je jednoznačně dámská záležitost a nepatří jen na plavky malých dívek. O tom vás přesvědčí i Stalla McCartney, která vytvořila letní sportovní kolekci pro Adidas.

Další plavky

 

Uvolněná 60. léta si pohrávala s osobitostí a rebelstvím. Přesně takové jsou plavky Moschino, Adriana Degreas i Salinas, jsou originální.

Jedinečné jsou také kultovní multifunkční plavky Lisa Marie Fernandez, ideální nejen na sport ale i opalování. Díky zipu a zapínání u krku vám zajistí maximální požitek z potápění, surfování a jiných sportů. Po rozepnutí hlubokého výstřihu působí vrchní díl velice sexy a navíc tento střih prodlužuje postavu.

K bazénu pak neopomeňte vzít také kulaté brýle a hromadu náramků.

Další plavky

Zdroj: harpersbazaar

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram