Zimní svatební kytice, které si zamilujete

Zimní svatební kytice, které si zamilujete

Dokonce i chladné zimní dny si zaslouží svatbu, jak se patří. A jednou z nejdůležitějších nezbytností je i kytice plná tepla a lásky. Zaměřte se na sezónní barvy.

 

Pravdou je, že dnes už seženeme i přes zimu prakticky jakékoliv druhy květin. Což nám výběr podstatně ulehčuje. Zkuste svou zimní svatební kytici zahalit do tlumených odstínů zimní rudé až po čistě bílé květy. Inspirujte se osmi zimními svatebními kyticemi…

1.

Bílá růže je pro zimní období tím pravým ořechovým. Ve spojení se žlutými akcenty a jemným peřím přináší teplo i do zimních měsíců.

 

2.

Eukalyptus, amarant, šalvěj a clematis mohou vaší květině dodat příjemný šmrnc.

 

3.

Tohle je kytice, která jednoznačně upoutá váš zrak! Je složená z květů Protea a eukalyptu a je perfektní kyticí pro speciální příležitost.

4.

Tuto kytici si nevěsta vytvořila sama. Najdeme v ní opět růže, sukulenty a další, to vše zabalené do jutového provázku a odzobené knoflíky. Hezké, co myslíte?

5.

Červeno-bílá kombinace nevyjde nikdy z kurzu, a to ani v létě ani v zimě! Bílé růže jsou prostě top.

6.

Přidejte ke své kytici zelené větvičky čehokoliv. Dodáte jí eleganci a rustikálnost. Hodit se bude na významnou večeři, ale také na den D.

7.

Ach ty bílé růže. Zelené listy a šípky. Jednoznačně ano!

8.

Čeká vás svatba bohatá na bílou pokrývku sněhu? Pak pro vás budou tím nejlepším řešením zlatavé odstíny. Do zlaté můžete ladit nejenom samotné pivoňky, ale také stuhy a klidně i své svatební šaty.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram