Zimní trendy doplňky zahřejí a posunou outfit na jinou úroveň

Zimní trendy doplňky zahřejí a posunou outfit na jinou úroveň

Také jste letos zase otevřela skříň a hluboce přemýšlela, čím vyšperkujete svůj dnešní outfit? My tento problém známe, a proto jsme pro vás připravili přehled zimních doplňků, se kterými bude celý šatník jako nový. Který zimní trend padne do oka vám?

foto: Pexels

1. Chlupaté klubíčko

Stylové a přesto hřejivé. Takové jsou oblíbené zimní rukavičky pro všechny elegantní dámy. Sice s nimi pravděpodobně sněhuláka nepostavíte, ale jaké lepší rukavičky byste chtěla obléci k pouzdrovým šatům na důležitou pracovní schůzku nebo třeba na rande. Kromě elegance jsou i roztomile kreativní díky chlupatému detailu. Takže pokud vás již unavuje zahřívat zmrzlé ruce v kapsách oblíbeného kabátu, tento trendy doplněk vám udělá velkou radost.

foto: Fashionista

Ušatka se vrací

Pamětníci klasických ušatek jistě potvrdí praktičnost této čepice. Tradiční názory se přiklánějí k tomu, že se jedná o pánský doplněk. Dnes jej mají v oblibě především rybáři či myslivci. Liberální módní proud však přináší ušatku zpět ve formě retro módního prvku nejen pro pány.

Foto: Pinterest

Pro milovnice klobouků

Stýská se vám po vašem letním klobouku? Nejraději byste jej vytáhla ze skříně a nosila i když je venku pod nulou. Právě pro vás je úplně nejnovější trend - zimní klobouk. K dostání je v různých materiálech - vlna, bavlna, kůže. Elegance i retro vzhled je absolutně zaručen.

Foto: Pinterest

Vsaďte na klasiku

Chlupatá sluchátka jsou klasika, zvláště pak pro ty z nás, které nesnášejí čepice. Sluchátka ušetří účes, kvůli kterému ženy vstávají o hodinu dříve, a přesto nenechají zčervenat uši v třeskutých mrazech. Ideálně si pořiďte neutrální barvu, kterou pak snadno doladíte k celému outfitu. Sluchátka by rozhodně neměla budit více pozornosti než je třeba, aby nepůsobila příliš extravagantně.

Foto: Pinterest

Vlněné čelenky

Pletené čelenky jsou další možností, jak bojkotovat vše, co připomíná klasickou zimní čepici. Nezapomeňte však, že levnější čelenky z nekvalitního materiálu vás nejspíše nezahřejí. Je nutné vyhledávat tužší, vlněné látky. Čelenka navíc může být součástí vašeho účesu. Právě proto se nemusíte bát být trochu odvážnější - volit krásné neobvyklé barvy, řasení nebo třpytivé alternativy.

Foto: Pinterest

Více je více

V maxi trendu letos opět jedou šály. Kromě vlněných však svět módy objevuje i jiné materiály. Velké oblibě se v zimních outfitech těší kašmír. Jeho fanoušci sice musejí sáhnout hlouběji do kapsy, ale užitek mnohonásobně převýší cenu. Zamilujete si ho i vy?

Foto: Goose Collection

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram