Zjišťovali jsme pro vás, jak být úspěšný na Instagramu

Zjišťovali jsme pro vás, jak být úspěšný na Instagramu

Moda.cz pro vás zjišťovala „Jak být úspěšný na Instagramu nejen díky fotkám!“

Instagram je především zdrojem zábavy, inspirace, a v případě správného využití v sobě dokonce skýtá slušný marketingový potenciál. Jeho podstatou je vlastně nahrávání a následné sdílení fotografií, které lze s použitím nejrůznějších fíglů ještě více zatraktivnit.

Váš Instagramový účet může být ale mnohem atraktivnější a úspěšnější nejen díky fotografiím. Naše redakce zjišťovala jak na to.


                                      FOTO: Martina Votrubcová

 

Prostřednictvím jednodenního kurzu Martiny Votrubové která se prací s touto sociální sítí ve světě online marketingu úspěšně živí, jsme se dozvěděli, jak správně fotografovat, jak pracovat s komunitou a jak svůj profil zdokonalit. „Tisíce followerů již za několik měsíců. Za úspěchy Martiny Votrubcové hovoří i její spolupráce se značkami jako je Milka, Aperol Spritz či Vodafone, jejichž účty vášnivá instagramistka spravuje.

Není jednoduššího způsobu jak svůj Instagram dovést k dokonalosti, než se jedinečného kurzu v hodnotě 590 korun osobně zúčastnit. V případě přihlášky do kurzu pro vás máme malý bonus v podobě 5% slevy, která bude odečtena, jakmile v objednávce uvedete heslo MODA.CZ.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram