Značka Celine otevírá nový butik v Paříži na Rue Duphot

Značka Celine otevírá nový butik v Paříži na Rue Duphot

Značka Celine otevírá další krásný butik v Paříži. Bude tak čtvrtým v hlavním městě Francie. To vše pod taktovkou nového konceptu kreativního ředitele.

 Obchod bude naplněn dámskou a pánskou konfekcí, stejně tak doplňky, a to vše v souladu s novým maloobchodním konceptem kreativního ředitele Hedi Slimane. Ve stejném duchu je od února otevřený butik značky v New Yorku. I tento bude oplývat designovým nábytkem ve stylu historických kousků a originálních uměleckých děl. Jako například plastika německé umělkyně Katinky Bock nebo také socha čínského umělce Hu Xiaoyuan. 

Celkový design doplňují výrazné kameny jako mramor Grand Antique, černý kámen s grafickým bílým žilkováním z jižní Francie a travertin z Íránu. Mezi nejvýraznější prvky obchodu pak patří schodiště, které spojuje přízemí s prvním patrem a je lemováno lamely ze skla a dřeva, to vše zakřivené kolem Bockovy sochy.

Od února značka Celine otevřela zrekonstruované butiky v Paříži, New Yorku, Tokiu, Los Angeles, Londýně, Miláně, Madridu, Dubaji, Macau a Bangkoku, to vše pod stejnou taktovkou Hedi Slimane. Dále mají v plánu letos otevřít ještě obchody v Šanghaji a Pekingu.

celine.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram