ZNAČKA H&M PŘICHÁZÍ S NOVOU KOLEKCÍ PRO DĚTI: HARRY POTTER x HM

ZNAČKA H&M PŘICHÁZÍ S NOVOU KOLEKCÍ PRO DĚTI: HARRY POTTER x HM

Kolekce pro naše nejmenší bude bavit děti i dospělé! Značka H&M se nechala inspirovat světem čar a kouzel a kromě oblečení přináší i doplňky pro různé věkové kategorie.

zdroj: archiv H&M

Světově proslulé a populární knihy a s nimi spojené i série filmů o mladém čaroději, Harrym Potterovi, zná dnes opravdu každý. A i přesto, že byl první díl natočený již před 19 lety, neztrácí na své oblíbenosti. I proto se značka H&M rozhodla vytvořit kolekci, která pro vaše malé čaroděje přináší na začátek školního roku oblečení s motivy z Bradavické kouzelnické školy.

zdroj: archiv H&M

„Z kolekce Harryho Pottera jsme absolutně nadšeni - kouzlo těchto příběhů je skutečně nevyčerpatelné, stále inspiruje tolik dětí, ale i dospělých! Naše inspirace se opírá o školu čar a kouzel v Bradavicích. Chtěli jsme touto kolekcí zprostředkovat dětem radost a nadšení z kouzelnického světa. Celá kolekce se nese v lehce uvolněném sportovním duchu. Použili jsme proto detaily, jako jsou lampasy na teplákové soupravě, ilustrace sněžné sovy Hedviky, zlaté zdobení grafických potisků nebo ilustrace čtyř bradavických kolejí. Věřím, že tato kolekce, jistě potěší fanoušky Harryho Pottera po celém světě. Kdo z nás by příběhy z tohoto magického světa nemiloval?“ říká Sofia Löfstedt, Head of Design Kidswear ze společnosti H&M.

zdroj: archiv H&M

Kolekce dětského oblečení Harry Potter x H&M spojuje ikonické prvky Bradavic a dnešní módy. Každý kus z této řady je inspirován tímto magickým světem. Sortiment zahrnuje především mikiny a topy, dále džíny, kalhoty, boty, šaty, sukně, body pro kojence a doplňky, jako jsou šátky, čepice, ponožky a gumičky.

zdroj: archiv H&M

zdroj: archiv H&M

zdroj: archiv H&M

zdroj: archiv H&M

zdroj: archiv H&M

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram