Značka LADA představuje kolekci GOLD plnou elegance, minimalismu a nanotechnologií

Značka LADA představuje kolekci GOLD plnou elegance, minimalismu a nanotechnologií

Nejnovější kolekce české módní značky LADA pod názvem GOLD přináší modely všem ženám, které touží rozvinout své sebevědomí a ženskost. Elegantní minimalismus jde ruku v ruce s prvotřídním zpracováním a kvalitními materiály.

foto: se svolením značky LADA

LADA je jedinou módní značkou v České republice vyrábějící a navrhující oblečení ve spolupráci s předním výzkumem v oblasti nanotechnologií a tedy se může pyšnit svými vlastními materiály. Jejich nabídka v rámci kolekcí je velmi ucelená, chytrá a dobře kombinovatelná. Tímto se tato značka dostala jako jedna z mála na světě do popředí udržitelných, nadčasových a velmi funkčních modest fashion značek. Její jedinečnost poznáte na první pohled od designu až po funkční a příjemné materiály, které si hned velmi oblíbíte. 

foto: se svolením značky LADA

V duchu slow fashion vytvořila značka LADA kolekci GOLD dokonale podtrhující ženskou energii. Nejen šaty a sukně, ale také elegantní kalhoty a topy lze lehce kombinovat s ostatními kousky vašeho šatníku. Kolekci vládnou méně výrazné barvy, díky nimž se oděvy hodí pro ženy všech věkových kategorií, ale i různé příležitosti. Bez obav je tak můžete obléct do práce, ale i na romantickou schůzku, posezení s přáteli nebo procházku po městě.

Móda LADA vyniká nejen svým nezaměnitelným minimalistickým vzhledem, ale také inovativními materiály obohacenými o nanočástice. Díky nim jsou oděvy antibakteriální, schopné odvádět od těla vlhkost, mají UV filtr a velmi lehce se udržují. Módní kousky se stanou vašimi favority také pro svou pohodlnost, která dostojí i těm nejnáročnějším potřebám.

"Milujeme nadčasovost a chytrý posun v módním světě, kde vítězí kvalita před kvantitou! Šetříme planetu a fandíme smysluplným inovacím, které nám k tomu pomáhají," říká autorka kolekce Lada Vyvialová.

Kolekce GOLD je vhodná pro všechny ženy, které touží podpořit svou ženskost a zároveň doplnit šatník o moderní kousky, které vydrží po dlouhá léta. Francouzský šarm, inovativní nanotechnologie, funkčnost a dobře kombinovatelné módní outfity jsou tím, co vás nadchne na první dobrou.

foto: se svolením značky LADA

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram