Značka Victoriano dává vyniknout pravým gentlemanům

Značka Victoriano dává vyniknout pravým gentlemanům

Módní značka Victoriano přináší výrobu pánských oděvů na míru. Můžete si tak být naprosto jistí, že každý opravdový gentleman zde najde to, co hledá! Letos poprvé se navíc mohou i dámy těšit na svou kolekci.  

Hledáte pánské oděvy na míru, špičkový servis a prostor pro vyniknutí vlastního stylu? Pak jste tu správně! Dnes si představíme značku Victoriano, která se přesně tímto zabývá!

Věnujte svůj čas tomu, co vám ho může dvojnásob vrátit. Je to tak. Vymezte si hodinu svého času, protože více na konzultaci ve Victoriano potřebovat nebudete. Výsledkem konzultace bude perfektně padnoucí oblečení na míru. Odborníci ze světa módy s vámi proberou od výběru knoflíčků, přes barvy a materiál až po módní poradenství zahrnující i znalost dress code na jednotlivé příležitosti, mnohé.

Victoriano obléká manažery, politiky, studenty, ženichy. Snaží se vrátit do společnosti styl opravdových gentlemanů z dob minulých. Neustále doplňuje nabídku o nové látky, aby uspokojilo i ty nejnáročnější požadavky svých klientů. Victoriano působí na svých pobočkách v Praze a Brně, za svými klienty však dokáže dojet kamkoliv je potřeba.

„Dlouhodobě jsem toužil po vlastní módní značce,” prozrazuje Luboš Říha, zakladatel Victoriana.Vždy mi u pánského krejčovství něco chybělo a nikde jsem se nedokázal obléknout na jakoukoliv událost do posledního detailu. Victoriano jsem tak zakládal s cílem obléci každého muže do prémiové kvality od hlavy až k patě a zároveň nepřeprodávat jiné značky. Ať už si zákazník nechá udělat oblek, svetr nebo kalhoty na míru, vždy s brandem Victoriano,” dodává.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram