Známé české modelky, které udávají styl na Instagramu

Známé české modelky, které udávají styl na Instagramu

Daniela Peštová, Simona Krainová, Tereza Maxová, Helena Houdová... ženy, které pořád frčí. Udávají styl v módě, práci i životě a sdílí to na Instagramu. 

Simona Krainová

Čtyřiačtyřicetiletá česká topmodelka si před nedávnem založila vlastní značku. Svět Instagramu ale zásobuje spíše svými každodenními prožitky, v létě samozřejmě především skvostnými záběry moře a západů slunce. Pravidelně na jejím účtu najdete snímky dětí, selfíčka a outfity, naposledy třeba z filmového festivalu v Karlových Varech. 

Tereza Maxová

O půvabné Tereze Maxové se v dnešní době mluví spíše ve spojitosti s její nadací věnované dětem, stále by však mohla nastoupit na přehlídkové molo. Její Instagram sbírá ty nejpůsobivější (pro oči nebo pro duši) zážitky z života a vy se můžete kochat luxusním oblečením, slavnými osobnostmi, Terezou samotnou nebo jejími dětmi.

Daniela Peštová

Česká supermodelka devadesátých let, jejíž tvář a tělo se objevilo na titulkách GQ, Marie Claire, Cosmopolitan, Glamour, Elle nebo Sports Illustrated. Mimo to se její kariéra pyšní také kolonkou Victoria's Secret. Dnes plní svůj Instagram originálními outfity ze zahraničních i českých ulic. 

Helena Houdová

Helena Houdová žije v zahraničí a z jejího instagramového účtu sálá vyrovnanost s přírodou. I přesto, že ji máme zafixovanou jako modelku, nečekejte hory drahých lodiček a spodního prádla, ale spíše krásy Země, duše i těla.  

Instagram Simony Krainové, Terezy Maxové, Daniely Peštové a Heleny Houdové

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram