Známé tváře se fotily v menstruačních plavkách, role fotografky se ujala Agáta Hanychová

Známé tváře se fotily v menstruačních plavkách, role fotografky se ujala Agáta Hanychová

Pojem menstruační kalhotky je docela známý, ale málokdo ví, že stejně funkční a pohodlné jsou i menstruační plavky. Proběhlo focení nové kolekce menstruačních plavek, což je produkt poněkud netradiční, a i pro mnohé ženy je naprostou novinkou.

zdroj: se svolením modibodi

Australská firma Modibodi nabízí menstruační plavky již několik let a má je po všech stránkách vychytané. O tom se během focení přesvědčily i známé ženy, které stran menstruačních plavek neskrývaly počáteční zvědavost a posléze nadšení, a to i přes to, že věděly, že nesmí být skoro nalíčené a fotky se nebudou vůbec retušovat. Taková je filozofie značky. S líčením tedy neměla známá make-up artistka Koki tentokrát moc práce.

zdroj: se svolením modibodi

Před objektivem se v rolích modelek objevily Kristýna Janáčková, Alena Doláková, Karolína Krézlová, Natálie Debnárová i mladá dcera Nely Boudové Saša, která stála ve svých 11 letech jako modelka poprvé.

Herečka Kristýna Janáčková, která si na focení odběhla v mezičase, kdy pečuje o děti, hraje v divadle, a ještě stíhá svým synům každý den psát interaktivní deníček. Focení menstruačních plavek jí nadchlo, byla na tento produkt velmi zvědavá. „Nejvíce nás s manželem zajímalo, jak vlastně takové plavky fungují. Když jsem je pak viděla, musela jsem ocenit i jejich design a myslím, že to může být pro ženy velmi přínosná pomůcka, aby se během menstruace cítily víc v pohodě. Jsem ráda, že něco takového existuje,“ řekla Kristýna.

zdroj: se svolením modibodi

Další, kdo se focení účastnil, byla herečka Alena Doláková, která je známá tím, že pro ni témata jako sexualita nebo menstruace rozhodně nejsou tabu. Ve dvojdílných plavkách nešlo přehlédnout, že má pod levým ňadrem zbrusu nové tetování. „Je to moje první kérka a nechala jsem si ji udělat od malířky Julie Chocholy. Není to ovšem obyčejné tetování, je v něm daný jasný záměr. Co přesně symbolizuje, vám ale prozrazovat nebudu. Jeho velikost mě tedy nejprve zaskočila, ale už jsem si zvykla,“ vysvětlovala se smíchem Alena.

zdroj: sesvolením modibodi

Karolína Krézlová, která se kromě modelingu věnuje také moderování televizního pořadu, neměla s focením plavek žádný problém, protože spodní prádlo běžně fotí. „Menstruační plavky mě zaujaly hlavně po technické stránce, je to taková magie. Přiznám se, že už jako dítě jsem rozstříhávala klasické vložky a lila do nich vodu, abych zjistila, jak fungují. Tyto plavky ale určitě stříhat nebudu, ty si nechám, jsou totiž moc hezké. Je to navíc ideální řešení pro všechny z nás, které nemůžeme používat klasické tampony,“ řekla nám k tématu Karolína.

zdroj: se svolením modibodi

Značka podporuje přirozenou krásu žen, a tak na focení nemohla chybět ani známá a úspěšná plus size modelka Natálie Debnárová. „Focení beru jako příjemné rozptýlení v těchto těžkých dnech. Menstruační plavky jsou pro mě novinka a těším se, až je vyzkouším někde u vody. Pocitově jsou velmi příjemné, vybrala jsem si plavky s vysokým pasem, které mi formují postavu a stahují bříško, takže se v nich cítím komfortně. Je skvělé, že tato značka myslí na ženy všech rozměrů,“ zhodnotila plavky Natálie.

zdroj: se svolením modibodi

Nejmladší účastnicí kampaně byla Saša, dcera Nely Boudové, pro kterou to bylo první focení. „Dělám TCP konzervatoř Praha, mám každý den tréninky, které nemůžu vynechat. Vůbec nevím, jak bych to bez menstruačních kalhotek dělala,“ řekla nám Saša, která na place působila velice přirozeně a neměla problém předvádět různé baletní kreace.

modibodi, menstruační plavky

zdroj: se svolením modibodi

A co nám o menstruačních plavkách řekla Agáta, která je fotila? „Nebyla jsem tomu nakloněná, přišlo mi to fakt divný. Ale když jsem to poslouchala, uvědomila jsem si, že třeba když serfuju, tak by se mi takový plavky hodily. Tak proč to vlastně nevyzkoušet?“

zdroj: se svolením modibodi

Agáta během focení u bazénu zažila i perné chvilky, jako správná profesionálka dává focení maximum, a proto málem skončila i se svým drahým foťákem ve vodě. Naštěstí si namočila jenom oblečení a zbytek focení proto musela absolvovat v župánku. Na focení panovala velice uvolněná atmosféra, a přestože se fotilo takové choulostivé téma, tak to ženy sblížilo a u focení se dobře bavily a užívaly si ho.

zdroj: se svolením modibodi

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram