Znojemský pivovar ožil módou a designem

Znojemský pivovar ožil módou a designem

O víkendu proběhl druhý ročník Garage Designu, pestrý trh autorských výrobků s bohatým doprovodným programem.

Druhý ročník Garage Designu úspěšně proběhl tento víkend. Znojemský pivovar se po roce opět proměnil v pestrý trh autorských výrobků. Do Znojma přijeli designéři a designérky šperků a módních doplňků, výrobci kabel a tašek nebo originálních lustrů, módní návrháři, knižní nakladatelství a mnoho dalších.

Letos se ve Znojmě představilo 45 značek a to nejen z Česka a Slovenska, ale k vidění také byli designéři z Rakouska.

Organizátorka Garage Designu, Lenka Lovicarová, nám před akcí prozradila:
„Jsme moc rádi, že se k nám vrací designéři a designérky, kteří u nás byli vloni. Jsou to známé české značky LoveMusic, PunkTura nebo slovenská ADELL. Tím nám projevují velkou důvěru. Zároveň se těšíme na nové autory, jako jsou třeba klippa – parta, která řeže staré sklo pro radost a vytváří z něj krásné lustry a mísy, nebo Croissart, kteří tvoří umění na triku.“

   

Prodejní market doplňoval bohatý kulturní program. V rámci světoznámého formátu přednášek PechaKucha Night se prezentovali vybraní designéři, následoval koncert tajemných Tichonov.

Hudební program pokračoval v sobotu, kdy zahrála kapela Android Asteroid, po nich nastoupila chytlavá melodie a výrazná rytmika synth-popových Make My Heart Explode a večer zakončil Dj Oldrich Sic Jr.

Druhý ročník také obohatilo spousta novinek.
V sobotu si například mohli diváci vychutnat módní přehlídku. Garage Design myslel i na nejmenší návštěvníky, pro které organizátoři připravili výtvarné dílny.

V rámci akce probíhala také spousta zajímavých workshopů, například se zde návštěvníci mohli naučit i základy djingu. Nechyběla ani chill out zóna a výběrové občerstvení.

Garage design je ojedinělou akcí, která v sobě spojuje přiblížení lokální autorské tvorby veřejnosti, s možností zakoupení originálních produktů a zároveň nabízí návštěvníkům komplexní prožití příjemného víkendu.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram