Znovuzrození variabilního Amébis

Znovuzrození variabilního Amébis

Značka Sophistic by Veronika do své nabídky znovu zařazuje variabilní tričko Amébis. Tak hurá do e-shopu!

Pokud je pro Sophistic by Veronika něco typické, je to variabilita kousků této značky. A když se řekne variabilita, musí se vám (minimálně ode dneška) vybavit Amébis. Tričko Amébis je takovým prvním velkým krokem Sophisticu v českém módním průmyslu. A po roce se vrátilo zpátky do prodeje! Seženete ho v e-shopu Sophistic by Veronika za 1 900 Kč a na výběr máte z několika variant. V nabídce je Amébis jako tričko s dlouhým i krátkým rukávem, Amébis v podobě mikiny nebo šatů.

Tvar tohoto kousku můžete nosit v celkem šestnácti podobách a je jen na vás, na co zrovna budete mít náladu a jak si jeho střih upravíte. Naprosto perfektní je Amébis na cesty, kdy nemáte možnost si toho sbalit moc, a samozřejmě na pohodové každodenní nošení. Budete se v něm cítit dobře a jeho střih si můžete upravit tak, jak to zrovna vyhovuje vaší postavě.

Nevíte-li si rady, jaké Amébis dát někomu blízkému pod stromeček, doporučujeme v e-shopu Sophisticu pořídit vánoční voucher. Ty mají hodnotu 1 500, 3 000 nebo 5 000 Kč.

Foto: Sophistic by Veronika

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram