ZOOT nově vítá i dětskou kolekci - je originální a zábavná

ZOOT nově vítá i dětskou kolekci - je originální a zábavná

Všichni styloví rodiče, kteří rádi oblékají originální trika od Zootu, do nich teď nově mohou obléknout i své děti. Dětská kolekce totiž právě dorazila online. 

Jásejte a vískejte! Pokud jste tedy pyšný (či méně) rodič a chcete své potomky oblékat hravě, originálně a zábavně. Na Zoot totiž právě přistála poprvé v historii dětská kolekce.Má vtip (jako vždy na Zootu) a její slogany na tričkách zaručeně pobaví nejen spolužáky, ale i paní učitelky. Ideální kombinace, nebo ne?

 
Máš babu 199 Kč  ; Až budu velkej, budu popelář 199 Kč

Ze všeho nejvíce nás chytl za srdce popisek Heč, dneska jdu po O, protože to je vždy ta největší frajeřina, kterou můžete před svými kamarády ve školce říci. (Aktuálně vůbec není na skladě, ale setrvejte pár dní, brzy si ho budete moci koupit i vy.) O nic horší ale nejsou ani nápisy Máš babu  nebo Až budu velká, budu princezna. Navíc až budete dětem, synovcům a neteřím nebo bráškům a sestřičkám vybírat měkké dárky pod stromeček, tričko od Zootu by se po rozbalení mohlo zařadit mezi ty oblíbené. Nová kolekce tak levou zadní vyřeší i dárky pod stromeček. 

 
Heč! Dneska jdu po O 229 Kč ; Medvídková mikina 449 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram