Zoot Originál nezklamal - přišel s vtipnou zamilovanou kolekcí

Zoot Originál nezklamal - přišel s vtipnou zamilovanou kolekcí

14. únor je pro zamilované velmi důležitým svátkem. Zamilovaná kolekce od Zootu je vtipná a originální. Jako vždy. A potěší nejen ty páry, které se nachází ve fázi růžových brýlí... dostane vás všechny!

Ať už slavíte Valentýna se svým nejdražším či jen sami se sebou, (a i v případě, že pohlížíte na svátek zamilovaných skepticky) kolekce Zamilovaná od značky Zoot Originál vás na letošní 14. únor nenechá chladnými. Pro věčně (i čerstvě) zamilované jsou tu trika s velkými srdci, červená barva a romantický nádech. Naproti tomu pro ty, které nekonečné zamilované šuškání druhých otravuje a nápadníky musí od sebe odhánět, je tady výstižný nápis Hlavně se do mě nezamiluj na triku v pohodlném střihu jak pro ženy, tak pro muže. 

Ještě pořád je dost času na nákupy. Ze Zootu Vám triko přijde do dvou dnů! (A zadarmo.)

  
Bílé s nápisem 399 Kč ; Červené se srdcem 399 Kč ; Srdíčkové 649 Kč 

Kolekce Zamilovaná je naprosto unikátní tím, že kromě trefných nápisů a motivů na tričkách zahrnuje také podkolekci šperků, která stejně jako oblečení pochází z dílny Zoot Originál. A abyste se mylně nedomnívali, že trika plná lásky jsou především dámské, vezměte jed na to, že v kolekci je skoro stejně tolik pánských střihů. A jsou ještě vtipnější než dámské varianty. Naši redakci pobavil nápis I am the cheese to your macaroni, u kterého nepotřebujete být ani tak zdatní v angličtině, zamilovanosti nebo vaření, abyste pochopili. A abyste se zamilovali. Ať už do trička nebo do kohokoli, o kom už dlouho přemýšlíte. 

Svou lásku dejte najevo. Protože kdo by chtěl makarony bez sýru, že?!  

  
Pánské triko s obrázkem 399 Kč ; Dámské SOLD OUT 399 Kč ; Pánské tmavě šedé 399 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram