Zpěvačka Florence Welch vytvořila limitovanou kolekci nočního prádla

Zpěvačka Florence Welch vytvořila limitovanou kolekci nočního prádla

Značka Liberty London se domluvila na spolupráci se zpěvačkou a textařkou Florence Welch. Vzniknou tak noční košilky i klasická pyžama.

Limitovaná kolekce nočního prádla obsahuje šest módních kousků z archivu značky. K prodeji budou již od 20. června 2018. „Bylo mi ctí, že mě značka Liberty oslovila, abych prošla jejich archivy a vytvořili jsme tuto kolekci,“ řekla Welch. Zpěvačka se rozhodla do limitované kolekce vybrat modely s květinovými potisky. Ty nejstarší z nich pocházejí až z roku 1820, zatímco nejnovější je z podzimní kolekce  z roku 1991. Nejde tedy o žádné mladé modely, ale o obnovení a vzpomínku let minulých.

Květin je v kolekci mnoho. Od klasických potisků, přes okrasné květiny až po dekorativní botanické vzory. Kolekce obsahuje pyžamové sety, dlouhé košilky i spodní prádlo jako kalhotky. Ceny se pohybují od 1 600 Kč za masku na oči až po hedvábnou košilku za 6 600 Kč.

Kolekce obsahuje i župany, připomínající spíše kimona. Ty jsou například pro zpěvačku velmi důležité. „Ráno hodně píšu texty, ideálně v pyžamu se spoustou silné kávy,“ řekla. Ředitelka značky Amelia Hornblow také uvedla, že právě Welch ztělesňuje ženu Liberty London. Má svůj eklektický styl, míchá barevné kombinace i potisky. Líbí se jim i její vztah k cestování a dobrodružství, který odráží i Arthura Liberty, zakladatele značky.

libertylondon.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram