Zpěvák ZAYN promluvil o své nové kolekci s Giuseppe Zanotti

Zpěvák ZAYN promluvil o své nové kolekci s Giuseppe Zanotti

Vliv Zayna Malika do módy vstoupá. Spolupráce s Versus Versace bude uvedena v únoru a aktuálně představil svou kolekci obuvi v kolaboraci s Giuseppe Zanotti. 

"Rád pracuji s muzikanty, protože spolu většinou sdílíme podobnou vizi. Se Zaynem jsme si na fashion weeku v Paříži uvědomili, že jsme podobní - oba ikoničtí a výrazní," vyjádřil se ke společné práci návrhář. Na následujících řádcích přineseme rozhovor přímo se Zaynem, který poskytl pro časopis Vogue.

Odkud se vzal nápad na společnou spolupráci s Giuseppe? 

Poprvé, když jsme se s panem Zanotti potkali na pařížském fashion weeku, uvědomili jsme si, že i přesto, že já dělám muziku a on obuvní design, máme mnoho společného ve stylu. Já mám rád tmavé a trochu divné kousky a Zanotti se nebojí si s nimi pohrát. Ve výsledku navrhování mé kolekce byla velká zábava. 

Většina z modelů, které jste navrhl, směřuje spíše do stylu kotníkových bot a je v neutrální barevné paletě. Proč?

Chtěl jsem promísit ikonický rockandrolový model, kterým jsou právě kotníkové boty, s přírodními barvami. Přijde mi, že tak vznikly více klasické modely.   

Kde jste vzal inspiraci?

Stále si kreslím své nápady a návrhy do bloku. Takže když přišla na řadu obuv, myslím, že představa, jak by měla vypadat, už byla někde v mé mysli. Stačilo ji jen vytáhnout na povrch a převézt do skutečnosti. Inspiruji se vším, co vidím kolem sebe a myslím, že to je dost dobře patrné v mé hudbě i kolekci pro fanoušky. 

Vaše umění v módě roste spolu se spoluprácemi, které máte. Teď s Giuseppe Zanotti, později s Versus Versace. Proč se o módu tolik zajímáte?

Protože móda se stejně jako hudba dotýká každého. A také proto, že miluju navrhování a nechci s tím přestávat. 

Jak byste definoval svůj osobní styl?

Pro mě je móda i můj styl velmi osobní záležitostí. Raději než bych se podřídil trendům, nakombinuji pár nadčasových kousků s čímkoli, v čem se cítím dobře. To je můj styl. 

vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram