Zuhair Murad ví, jak nevěsty nalákat

Zuhair Murad ví, jak nevěsty nalákat

Jarní svatební kolekce 2017 opravdu bere dech. Nafocená na skalnatém mořském pobřeží je lákadlem pro každou nevěstu. Zuhair Murad se opět předvedl. 

Skoro by se dalo říct, že tak úchvatné svatební šaty v romantickém exteriéru u moře působí jako reklama na svatbu. V době, kdy se páry sezdávají výrazně méně než před pár desítkami let, znamenají opravdové krajkované šaty, které si odmala každá holčička představuje mít na sobě, perfektní způsob, jak mladé ženy nalákat. Jenže ženy ke sňatku nestačí, takže ještě apelujeme na módní domy, aby zkusily přijít s lákadlem pro muže. I když pochybujeme, že úmysl značky Zuhair Murad je zvýšit procento manželství na úkor partnerství. Jedině když mu to přinese slušné částky z prodeje jeho šatů.

Samotná kolekce libanonského návrháře nepřekvapuje. Murad i pro jaro 2017 prezentuje na šatech hodně zdobení, bohaté tylové vlečky, vyšívané sukně a korzety. Opět se drží jako nejpodstatnější linie pasu. Pro moderní nevěsty připravil odlehčené varianty sukní s krajkovanými spodničkami. Tradiční svatební šaty samozřejmě nevynechal a v jeho zpracování působí vrstvy krajek, šifonu a tylu naprosto úžasně.  

Tím hlavním lákadlem stejně musí být láska

Ta k šatům by asi nestačila.

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram