Zuzka Light: Fit za 15 minut denně

Zuzka Light: Fit za 15 minut denně

„Dejte mi 15 minut, a já vám dám tělo jedna báseň!“ vzkazuje proslulá fitness trenérka Zuzka Light všem čtenářům a čtenářkám. 

Třicetidenní cvičební a jídelní program, doplněný užitečnými radami a tipy, jak dosáhnout vysněné postavy, to je kniha české rodačky, která se proslavila po celém světě svými krátkými a extrémně účinnými cvičebními videi na YouTube. 

„Hubnoucí“ tréninkový plán je zaměřený na spalování tuků a vyrýsování svalstva. Cviky jsou založeny na moderním trendu intenzivního intervalového tréninku a jsou koncipované tak, aby je bylo možné cvičit kdykoliv, aniž byste museli mít po ruce speciální cvičební pomůcky. Účinné, intenzivní, jednoduché. Správné provedení každého cviku ukazují názorné fotopostupy, doplněné srozumitelnými návody. Druhou část knihy tvoří na míru sestavený jídelníček s pokrmy, které chutnají a zároveň podpoří hubnoucí úsilí. Jak totiž sama Zuzka zdůrazňuje, vedle krátkých intenzivních tréninků založených na neustálém zlepšování osobních rekordů a tím pádem i zvyšování fyzické kondice, je zapotřebí dávat si pozor na kvalitu, složení a množství jídla.