Aktuálně: Raf Simons vyhrál CFDA a Dolce&Gabbana bojkotuje samu sebe

Aktuálně: Raf Simons vyhrál CFDA a Dolce&Gabbana bojkotuje samu sebe

Dříve Aktuálně ze světa módy, od dnešního dílu už jen Aktuálně. Protože naši chytří čtenáři vědí, že naše aktuality vždy budou ze světa módy, kosmetiky a lifestylu. 

Raf Simons vyhrál na udělování cen Council of Fashion Designers of America obě hlavní ceny za ženskou i pánskou kolekci za svou práci pod značkou Calvin Klein. To je od roku 1993 poprvé, co se opět některému návrháři podařilo získat obě ceny. Naposledy před dvaceti čtyřmi lety se to také podařilo právě značce Calvin Klein. Návrhář byl dojatý a poslal do světa zprávu: "Rád bych něco řekl všem studentům. Více jak dříve je teď naším úkolem inspirovat a jít příkladem. Pokud my jako návrháři, můžeme brát inspirací pro to, jak má svět vypadat, měli bychom to považovat za velmi důležitý úkol ve svém životě."

Značka Dolce&Gabbana v posledních týdnech a měsících reportovala na svůj instagramový účet příspěvky Melanie Trump s děkovným podtónem, že obléká právě tuto značku. Účast v politice však vždy zvedne velké ohlasy mezi lidmi a tentokrát kromě té pozitivní, která stojí na straně Melanie Trump, přišla hlavně vlna nevole od těch, kteří s novým prezidentem Ameriky a potažmo jeho rodinou nesouhlasí. Odpůrci Trumpa začali používat na sociálních sítích #BoycottDolceGabbana a v reakci na to, přišla značka s vlastními tričky, která nesou právě tento nápis. Trička už je možno objednat za necelých šest tisíc korun.  

thefashionspot.com ; fashionista.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram