Barbora Mottlová je zamilovaná!

Barbora Mottlová je zamilovaná!

Vánoce se neúprosně blíží a davové šílenství se pomalu začíná roztáčet. 

Pro mě jsou ale tyhle svátky, věřte nevěřte, naprosto pohodičkové.

Konečně se trochu zastavím a odfrknu si. Vyhodím si kopýtka na stůl a budu odpočívat u krbu a koukat na pohádky. A protože doma nemám ani krb ani televizi, využiji pohostinství své maminky, které se i přes každoroční výhružky, že vánoce stráví někde u moře v teple, nepodařilo ani letos odjet.. Juchůůů!

 

A jako jsou pro mě Vánoce pohoda, s přibývající zimou, zachumláváním a pohodlností, hledám takovéhle vlastnosti i u sebe v šatníku a garderóbě. Pravda, jak zimu nemám ráda, nebaví mě ani se nějak nápaditě oblíkat, zvolím ke spíše černému až nudnému oufitu vždy něco opravdu efektního. Vtipného kulicha, pestrou šálu, ale samozřejmě úplně nejžádanějším tipem je super kabelka.

Můj nedávný velký objev a úlovek je naprosto famózní taška Save My Bag!

  

Tyhle italské kabelky jsou takovým novodobým superhrdinou mezi doplňky. Mají totiž super schopnosti! A teď nepřeháním. Noo, dobře. Nebudete se s ní vznášet jako Superman, ale obrazně řečeno, poletíte až do oblak. Nezajistí vám neviditelnost jako Rumburakův plášť, ale naopak Vás rozsvítí jako prskavku. Tyhle kabelky jsou neskutečné pro oko. Jsou velmi efektní a působivé. Vždycky se musím smát, když vyrazím se svou červenou na celodenní špacír. Nejen, že ji pochválí kamarádi a kolegové, ale i naprosto cizí kolemjdoucí mě zastaví, aby vysekli mojí kabelce pochvalu. Trochu žárlím, ale co se dá dělat.

To ale není zdaleka vše. Tahle kabelka je velmi praktická, vejde se do ní neskutečné množství věcí, na váze nedbaje, a to i přes to - teď se podržte - že váží jen pár deka. Ano ano, taška je totiž vyrobená z látky připomínající neopren, což jí umožňuje další superschopnost. Dá se prát v pračce! Navíc, každý model dělají v rozsáhlých barevných škálách. A doladit si ji můžete podle svého gusta. V nabídce je řada příslušenství jako monogramy nebo třeba vánoční doplňky. Když už jsem zas zpět u těch Vánoc, nebyl by to skvělý dárek, který udělá radost nejen vaší peněžence?

A můj tip na Vánoce

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram