Barvení vlasů, které je trendy v roce 2017

Barvení vlasů, které je trendy v roce 2017

Jednolitá barva na vlasy svou popularitu ztratila. Rok 2017 přece všem technikám jako je balayage, ombré nebo babyhiglights. A rozhodně barvám. Barva na vlasy je v roce 2017 nezbytná!

PŘIROZENÉ TÓNOVÁNÍ

Rok 2017 si vlastně barvené vlasy žádá, ale snad v nejpřirozenější podobě, která tu kdy byla. Hlavním trendem je ležérní aplikace barvy, která má v angličtině hned několik názvů jako easy-to-go, free-handed nebo less-done. Všechny tyto pojmy značí jediné - barvení vlasů, které má vypadat přirozeně a které pracuje s vaší vlastní barvou. Nepředstavujte si tedy obnovování celoplošné barvy co tři týdny, jakmile se ukážou odrosty. Aktuální praktické barvení s odrosty vlastně počítá a někde je úmyslně i vytváří. Díky tomu vám barva vydrží v perfektním stavu několik měsíců. 

Mrkněte se, v čem spočívá balayage a její nová obměna!

BARVENÍ VLN

Od přírodního barvení se vyvíjí vlastně všechny trendy v barvení vlasů tohoto roku. Velmi populární je také tónování kudrnatých vlasů, kdy se do loken nanesou rozdílné světlejší a tmavší odstíny vaší původní barvy, které přidají vlasům větší objem. 

ZÁŘIVÉ BARVY

Jednoho markantního trendu jste si už ale určitě všimla... Živé barvy jako červená, oranžová, tyrkysová, královsky modrá, purpurová nebo fialová - ty všechny se v roce 2017 nosí na vlasech. Jen na pár pramenech a jen na pár umytí nebo také na celé hlavě v podobě permanentní barvy. Jako první krok určitě doporučujeme jen barevné ombré nebo melír, který se během dvou týdnů z vlasů vymyje. Pokud vás výrazný odstín na vlasech chytne víc, můžete si obarvit celou hlavu. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram