Báry jarní refresh

Báry jarní refresh

Nevydržela jsem a volám jaro všemi barvami... Jakými? Všemi! Zelenou, modrou, fialovou, červenou, žlutou, růžovou, ale hlavně ne smutnou a nudnou.  

Než se nadějeme, budou Velikonoce. Proč ale čekat, až nás mužské plemeno pomlátí pomlázkou a my se budeme pachtit s barvením vajíček? Vsázím na malé ale upřímné sobectví a začnu vymalovávat pro sebe!

Tohle chce pár tipů na energetický koktejl mládí!

 

 

Jaro je takové omlazení přírody, a tak je zkrátka nepsaným zákonem, že každá holka a ženská, která se má ráda a pečuje o sebe, musí refreshnout po té škaredé zimě i sebe a svůj šatník. Jarní půsty, diety a detoxikace nás nakopnou zevnitř, ale z vnějšku to jde rychleji a nebolí to. Možná jen trošku naše kreditky.

K jarnímu refreshi přímo vyzývají lacláče! No ano, lacly na nás útočí ze všech směrů a my jim prostě musíme bez rozpaků podlehnout. A žádná stará mladá v tom rozhodně nebudete! Nejen, že jsou tyhle krtečkovy "kalhoty s kapsami" super pohodlný, zakryjí nedostatky nabytý ještě z Vánoc, které se doteď schovávaly pod zimními vrstvami, ale omladí tělo i ducha! A ta praktičnost, jedna báseň! K nim krátký topík, tričko, košile, mikina, podpatky, kecky... No prostě všechno, nebo nic! To jsou lacly, které nás vrací do dětství a dají nám ten správný rošťácký refreshing! 

 

A k tomu jsou samozřejmostí barvy! Nevím, jak vy, ale já zimu nesnáším. Užít si ji umím tak akorát na obrázku nebo na horách z tepla chaloupky u krbu s velkým hrnkem kakaa. Na tom se odráží, bohužel, i nebarevnost a nudnost mého zateplovacího šatníku. K samé černé a ještě černější se jenom sem tam blýskne nějaká ta barevná šála nebo kabelka. Jaro je ale sezóna mých milovaných tulipánů a veselých barev.

Pestrobarevnost na jaře nezná hranic! Překročte i vlastní hranice a buďte rozkošná!! Kombinujte a překvapte i sama sebe! V barvách to zazáří samo! A ještě jedna malá, ale nepostradatelná věc...

Úsměv!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram