BOSS MA VIE FLORALE

BOSS MA VIE FLORALE

Jedinečná kytice ukrývající v sobě vše, co moderní žena může žádat po své vůni.

Neuběhly ani tři roky od chvíle, kdy se herečka Gwyneth Paltrow stala zosobněním dámské vůně BOSS a k rodině MA VIE od BOSS Parfums se už hrdě hlásí nová květinová vůně, která má v sobě vše, co moderní žena může žádat po své vůni – je nevtíravá, příjemná a zároveň nezapomenutelná, stejně jako svěží kytice okouzlujících květů, kterou s sebou přináší.

BOSS MA VIE FLORALE završuje trio vůní inspirovaných moderní ženou BOSS, jejíž dvě podoby už jsme poznali prostřednictvím celosvětově úspěšných kompozic BOSS MA VIE POUR FEMME a BOSS MA VIE INTENSE, dokonale mapujících den ženy, která se stará nejen o svou kariéru, ale i rodinu, a přitom stihne být okouzlující a žádoucí reprezentantkou něžného pohlaví.

Do BOSS MA VIE FLORALE nás uvede možná poněkud překvapivá, avšak přirozeně elegantní ingredience. Kaktusový květ symbolizující tajný zdroj ženské síly je doprovázen dvěma skutečnými ikonami voňavého světa, kterými jsou jasmín sambac a růže, jenž tvoří srdce vůně. Společně pak vykreslují dokonalý obraz květinové kytice, z níž každý okvětní lístek vyzývá k přivonění.

Výsledkem je svěží, romantická a přitom moderní vůně, která vás dámy doslova dovede do rajské zahrady.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram