Březen v redakci? Fashion week a hlavně jaro!

Březen v redakci? Fashion week a hlavně jaro!

Jo, jaro nás dostalo všechny. Vytáhli jsme lehčí bundy, přezuli se, vyrazili ven a ochutnali první zmrzliny. A k tomu všemu samozřejmě pozorně sledovali náš Fashion Week. 

Péťa (šéfredaktorka)

"Volám jaro a těším se na vše, co jaro a léto přináší... Všechno začne krásně pučet, rozkvétat a vonět! Těším se do lesa a na louku. Prostě jen courat venku a sledovat, co nám příroda namaluje. Znáte pohádku Zvonilka? Je to má oblíbená - na začátku mají všechny víly rozdělené role, jedna maluje Beruškám tečky, druhá maluje okvětní lístky a ty další... Vraťme se z té pohádky do reality a pojďme se podívat třeba do RESERVED. Já tam totiž nedávno objevila skvělou bílou košili, která má na zádech zip a je fakt super! Odložte mobily a koukejte kolem sebe..."

Matěj

"Březen za kamna vlezem, že? Řeknu vám, že jsem štěstím bez sebe, protože konečně začíná mé milované jaro a končí mrazivé dny. Začátek měsíce byl celkem nepříjemný, protože můj milovaný iPhone utrpěl nemalé škody, které o pár dnů později potkaly i neméně milovaný notebook a tak jsem skoro došel k závěru, že nejenže za ty kamna vlezu, ale i tam rovnou zůstanu! Po chvíli mi došlo, že se blíží Fashion week a tak jsem kamnové myšlenky hodil za hlavu. MBPFW byl famózní záležitost, o které jsme samozřejmě jako vždy napsali několik článků. Doporučuji přečíst a zkouknout, protože letošní Fashion week nabídl opravdu peckové kolekce předních návrhářů. Já sám jsem letos oblékl model od Michala Marka, s kterým jsem nedávno dělal rozhovor. Dopsal jsem také nový song a nemohu se dočkat, až ho nahraji a začnu s ním vystupovat. Na závěr musím dodat, že práce pro moda.cz se mi velmi líbí, protože zahrnuje skvělý kolektiv lidí, kteří do všech článků vkládají srdce, abyste vy, naši věrní i noví čtenáři měli perfektní obraz o tom, co se vlastně v té české, ale i zahraniční módě aktuálně děje."

Verča

"Oblíbila jsem si březnovou oblohu. Ty večery, kdy pomalu zapadá slunce a pokaždé se obloha zbarví úplně jinak. Ne vždy je to tak kouzelné a pohádkové, ale i tak si to užívám. Zároveň je pro mě březen obdobím, kdy pomalu měním některé věci. Víc se vydávám z domova na nová místa, začala jsem vyrábět náramky, víc čtu a víc píšu. A zase běhám. (Tak zlehka!) Snažím se vlastně dělat všechno hezké a příjemné víc, lépe a častěji. A taky chci víc žít... A o tom je můj březen. Píšu, vyrábím a žiju. No a u toho všeho jsem se absolutně zamilovala do světle modré. Nosím roztrhané džíny, bledě modrou cross body kabelku, šálu, náramky a tak. Baví mě to. Modrá. Březen. A den za dnem."

Janča

"Poslední záchvěvy zimy a první naděje jarního počasí si užívám do sytosti. Ve vzduchu jsou cítit stromy a půda, vše se pomalinku zelená a přináší novou naději pro celý rok. Budu se opakovat, ale právě vycházkami si nejlíp vyčistím hlavu a nechybí mi k tomu nikdy ani mí dva čtyřnozí parťáci. Zimní obutí měním pomaloučku za to jarní, stejně tak módní kousky a pokukuju po novinkách, které snad ve chvílích volna někde ulovím. Kardigany, bundičky i vesty na mě hrají tou správnou nótou. A i když k jaru patří bohatá plejáda barev, zatím se držím elegance a klasiky v podobě černé. Což neplatí o tulipánech, které mám ráda ve všech barvách. Není nad to, naladit si spokojenou mysl a jen tak si plout..."

Domča

“Měsíc březen doslova miluji a je to nejen tím, že už se venku krásně vybarvuje příroda, ale také proto, že začíná jaro. Venku svítí a hřeje sluníčko a já jsem si konečně mohla vychutnat svou milovanou zmrzlinu, kterou nabízí má oblíbená zmrzlinárna Angelato a div se mi na tom sluníčku neroztekla. Samozřejmě to ještě není na takové to posedávání na terásce restaurací, ale na romantickou procházku rozhodně ano, a to jsem nemohla nevyužít. S přítelem jsme se tedy vydali, jako každý rok, prozkoumat krásy jarní Prahy, které jsou jednoznačně neokoukatelné. P.S. Na jaře miluju tulipány, které zdobí náš dům. Jak jste na tom vy?”

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram